AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kuş Üzümlü İç Pilav

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Kuş Üzümlü İç Pilav Tarifi İçin Malzemeler
1 adet soğan
2 su bardağı pilavlık pirinç
1 yemek kaşığı dolmalık fıstık
1 yemek kaşığı kuş üzümü
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet kesme şeker
1-2 tatlı kaşığı tuz
4 su bardağı kaynar su

Kuş Üzümlü İç Pilav Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kuş üzümünü sıcak suda bekletelim.
İnce doğranmış soğanlarımızı zeytinyağı ile kavuralım.
Kavrulan soğanların ardından fıstıklarımızı kavuralım.
Yıkayıp, nişastasını aldığımız pilavlık pirinçleri fıstıkların rengi pembeleşinceye kadar kavurmaya devam edelim.
Baharatlarını katıp sıcak suyunu ilave edelim.
Kısık ateşe alıp, göz göz olana kadar pişmeye bırakalım.
Kuş Üzümlü İç Pilav Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst