AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kuru Üzüm Hoşafı

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Kuru Üzüm Hoşafı Tanımı İçin Malzemeler
500 gr kuru üzüm çekirdeksiz
1-5 su bardağı şeker
1 çimdik limon tozu
2-5 litre su

Kuru Üzüm Hoşafı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuru üzümü yıkayıp uygun bir tencereye alalım.
Üzerine toz şeker ,limon tozu ve suyunu da ek ederek ocağa bırakalım.
Kaynamaya başlayınca altını biraz kısıp 40-45 dk daha kaynatalım.
Rengi biraz yoğunlaşan hoşafın altını kapatıp soğumaya bırakalım.
Soğuduktan sora buzdolabına alalım .
Daha soğuk tüketmek isterseniz içine buz atılabilir deneyenlere.Afiyet olsun
Kuru Üzüm Hoşafı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst