AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kuru Soğan Turşusu

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Kuru Soğan Turşusu Tarifi İçin Malzemeler
İstenilen kadar kuru soğan
1 çay bardağı sirke
4 diş sarımsak
1 adet limon suyu
İsteğinize göre tuz
Kavanozun üzerini tamamlayacak kadar su

Kuru Soğan Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları soyalım ,sonra yarım ay veya halka şeklinde doğrayıp bir kavanoza yerleştirelim.
Ardından sarımsak, limon suyu, sirke ve su ekleyerek kavanozun tamamen kaplanmasını sağlayalım.
En sonunda ise ağzı hava almayacak şekilde kavanozu sıkıca kapatalım, kapatırken 3 kere terse 1 kere kapanma yönüne çevirip sıkılayalım .
15 gün boyunca kapağını açmadan bekletelim, 15 günün sonunda turşumuz hazır, afiyet olsun.
Kuru Soğan Turşusu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst