AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kuru Sebze Yemeği

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Kuru Zerzevat Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
1 kase kuru patlıcan
1 kase kuru domates
1 kase kuru biber
1 tatlı kaşığı tepeleme tuz
4 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
1 su bardağı su

Kuru Zerzevat Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Merhabalar
Öncelikle bir litre suyu tencere ye ekledim su kaynayınca içerisine kuru zerzevatları ekledim ölçülerini istediğiniz üzere ayarlayabilirsiniz.
Ben her bir çeşitten birer kase ekledim suda 10dk haşlandıktan sonra süzgeç yardımıyla suyunu süzdüm.
Sonrasında tencereye eklediğim yağ kavrulunca içerisine soğan daha sonra bir yemek kaşığı salça, tuz, bir su bardağı su ek ettim.
İki dk karıştırdıktan sonra kapağını kapatıp 10dk pişirmeye bıraktım. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Kuru Zerzevat Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst