Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
4-5 su bardağı kuru fasulye ( evvelce ıslatılmış biraz haşlanmış)
Yarım kg yağsız kuşbaşı
1 adet sivri biber
1 adet domates
2 adet soğan
2-3 yemek kaşığı domates salçası
Sıvı yağ
Tuz
Pulbiber
Su
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Etimizi suda güzelce haşlayalım.
Haşlanılan suyu dökelim etin içerisine sıvı yağ koyup kavuralım.
Kavrulan ete doğranmış soğanlarımızı ekleyelim.
Yeşil biberi ekleyip kavurmaya devam edelim.
Salçamızı ekleyip kavurmaya devam edelim.
Kuru fasulyemizi ekleyelim. Domatesimizi ekleyelim.
Tuzu,pulbiberi de ekleyelim.
Suyumuzu da ekleyelim. Karıştıralım.
Ben düdüklü tencerede 1 saat kısık ateşte pişirdim.Fasulyenizin çeşidine nazaran pişip. Pişmediğini denetim edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4-5 su bardağı kuru fasulye ( evvelce ıslatılmış biraz haşlanmış)
Yarım kg yağsız kuşbaşı
1 adet sivri biber
1 adet domates
2 adet soğan
2-3 yemek kaşığı domates salçası
Sıvı yağ
Tuz
Pulbiber
Su
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Etimizi suda güzelce haşlayalım.
Haşlanılan suyu dökelim etin içerisine sıvı yağ koyup kavuralım.
Kavrulan ete doğranmış soğanlarımızı ekleyelim.
Yeşil biberi ekleyip kavurmaya devam edelim.
Salçamızı ekleyip kavurmaya devam edelim.
Kuru fasulyemizi ekleyelim. Domatesimizi ekleyelim.
Tuzu,pulbiberi de ekleyelim.
Suyumuzu da ekleyelim. Karıştıralım.
Ben düdüklü tencerede 1 saat kısık ateşte pişirdim.Fasulyenizin çeşidine nazaran pişip. Pişmediğini denetim edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı