Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
1 adet soğan
2 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2 adet et suyu bulyon
Kemikli et yarım kilo
1 kilo kuru fasulye
2,5 litre sıcak su
2 tatlı kaşığı tuz
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuru fasulyelerimizi evvelden ıslatıyıruz.
Kuru soğanı sıvı yağ ile pişiriyoruz.
Üzerine 2 yemek kaşığı biber salçası, 1 yemek kaşığı domates salçası bunları uygunca birbirine yediriyoruz.
Daha sonra 2 adet et suyu ekliyoruz ve yarım kilo etimizi bir kilo kuru fasulyemizle karıştırıyoruz.
İyicene salçayla birbirine yediriyoruz ve son olarak üzerine 2,5 litre suyumuz ekleyip 2 tatlı kaşığı tuz ekliyoruz ve 50 dk düdüklü tencerede pişiriyoruz.
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet soğan
2 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2 adet et suyu bulyon
Kemikli et yarım kilo
1 kilo kuru fasulye
2,5 litre sıcak su
2 tatlı kaşığı tuz
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuru fasulyelerimizi evvelden ıslatıyıruz.
Kuru soğanı sıvı yağ ile pişiriyoruz.
Üzerine 2 yemek kaşığı biber salçası, 1 yemek kaşığı domates salçası bunları uygunca birbirine yediriyoruz.
Daha sonra 2 adet et suyu ekliyoruz ve yarım kilo etimizi bir kilo kuru fasulyemizle karıştırıyoruz.
İyicene salçayla birbirine yediriyoruz ve son olarak üzerine 2,5 litre suyumuz ekleyip 2 tatlı kaşığı tuz ekliyoruz ve 50 dk düdüklü tencerede pişiriyoruz.
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı