Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler
1 buçuk su bardağı fasulye
1 tane kuru soğan
250 gram kuşbaşı et
1 litre su
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz (isteğe nazaran tuz)
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı dolusu biber salçası
Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı
Akşamdan fasulyeyi ıslatalım.
Sonra eti yarım çay bardağı zeytin yağı ile kavuralım .
Tuzunu, salçasını, karabiberi ekleyip biraz daha kavuralım.
Fasulyeyi ekleyip üzerini gececek kadar su ekleyip kaynamaya bırakalım.
Benim yemeğin kaynama müddeti 50 dk sürdü tencerede.
1 buçuk su bardağı fasulye
1 tane kuru soğan
250 gram kuşbaşı et
1 litre su
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz (isteğe nazaran tuz)
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı dolusu biber salçası
Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı
Akşamdan fasulyeyi ıslatalım.
Sonra eti yarım çay bardağı zeytin yağı ile kavuralım .
Tuzunu, salçasını, karabiberi ekleyip biraz daha kavuralım.
Fasulyeyi ekleyip üzerini gececek kadar su ekleyip kaynamaya bırakalım.
Benim yemeğin kaynama müddeti 50 dk sürdü tencerede.