AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kuru Fasulye

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye (Kuzu dişi olarak isimlendirilen küçüklerden)
1 kaşık salça
1 adet domates rendesi
1 adet yemeklik soğan
1 diş sarımsak
Sıvı yağ
Tuz

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuru fasulyeyi ayıklayıp, yıkıyoruz tencereye alıp 10 dakika güzelce kaynatıp, altını kapatıp kabarmaya bırakıyoruz yaklaşık 20 dakika kâfi.
Sonra tekrar altını açıp, kaynamaya bırakıyoruz suyu azalmışsa sıcak su ek ediyoruz fasulye yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
Soğanları yemeklik doğrayıp, tencere koyuyoruz, sıvı yağ ekleyip kavurmaya başlıyoruz, salçasını ek edip tekrar karıştırıp domates rendesiyle az kaynatıyoruz.
Fasulyeyide koyup, tuzunu ve suyunu ekleyip soğanlar pişene kadar kaynaştırıyoruz. Afiyet olsun.
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst