SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı İçin Malzemeler
2,5 su bardağı kuru fasulye (akşamdan ıslatılır)
2 orta uzunluk kuru soğan
1 kase doğranmış sucuk
1 yemek kaşığı domates salçası
Kuru domates
3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz
Su (kaynar suyla ıslattığım için kaynar su)
Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle soğanlarımızı yemeklik doğruyoruz ve tenceremize alıyoruz.
Üzerine sıvı yağ ekleyip kavuruyoruz.
Kavrulan soğanların üzerine sucukları alıp kavurmaya devam ediyoruz.
Salça ve domates kurularını da kavrulan sucuklarla buluşturup fasulyemizi ve tuzumuzu da katalım.
Üzerini geçecek kadar sıcak suyu ekleyip karıştırdıktan sonra kapağını kapatalım.
Ben düdüklüde pişirdim kısık ateşte 35 dk kâfi oldu. Hepinize afiyet olsun.
Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2,5 su bardağı kuru fasulye (akşamdan ıslatılır)
2 orta uzunluk kuru soğan
1 kase doğranmış sucuk
1 yemek kaşığı domates salçası
Kuru domates
3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz
Su (kaynar suyla ıslattığım için kaynar su)
Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle soğanlarımızı yemeklik doğruyoruz ve tenceremize alıyoruz.
Üzerine sıvı yağ ekleyip kavuruyoruz.
Kavrulan soğanların üzerine sucukları alıp kavurmaya devam ediyoruz.
Salça ve domates kurularını da kavrulan sucuklarla buluşturup fasulyemizi ve tuzumuzu da katalım.
Üzerini geçecek kadar sıcak suyu ekleyip karıştırdıktan sonra kapağını kapatalım.
Ben düdüklüde pişirdim kısık ateşte 35 dk kâfi oldu. Hepinize afiyet olsun.
Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı