AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar

SoruCevap

Yeni Üye
Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu İletişim

Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okula özel bir isim verilme amacı:

Okulumuz yapımında Otuz altı milyon lira tutarındaki işçilik ve benzer giderleri karşılamasından dolayı okulumuza İHSAN KÜÇÜKARSLAN ismi verilmiştir.

Okulun özellikleri: Gündüzlü karma öğrenci.

Dershaneler: 11 +11=22 derslik mevcut.(21 tanesi derslik sınıf olarak kullanılmakta 1 tanesi de Bilgisayar Laboratuarı olarak kullanılmaktadır.

Laboratuar, araç gereç durumu: Fen Laboratuarı mevcut olup, araç ve gereci tamdır.

Okul ve sınıf kitaplıkları: Okulumuzda Ersen TUZLAR adına Kütüphane yapılmış ve açılmıştır. 2005-2006 yılında derslik uygulamasına geçilmiş, sınıflardaki kitaplar Türkçe dersliklerine pay edilmiştir.

Okul Kütüphanesi: Okulumuza 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında Emekli eğitimcilerden İ.Rasim TUZLAR ve Eşi Aysel TUZLAR tarafından oğlu Ersen TUZLAR adına Kütüphane yaptırılmış ve hizmete açılmıştır.

Bahçenin alanı, ağaçlandırılması, çiçeklendirilmesi, korunması: Okul bahçesi çam ağaçları ile ağaçlandırılmış. Kavak ağaçları var. Ön kısım çiçeklendirilmiş. Bahçe bakımı mevsim gereğine uygun olarak sürdürülmektedir. Bahçe koruması yapılmaktadır. Bahçede 2005-2006 Öğretim yılında ön kısım ve arka kısımda çimlendirme yapılmış, 8 Adet Çam Ağacı dikilmiştir. 2009 yılında bahçemize 7 adet ıhlamur ağacı ve çiçekler dikilmiştir.

Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut
Okulun Telefonu: 272 7181269- 7184511
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Kurtuluş Mahallesi Afyon Caddesi No:51
Okulun Web Adresi: http://kurtulusikio.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Resimleri :