AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kurtoglu turkusu kim soyluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kurtoğlu türküsü kim söylüyor?​

Aydın Kurtoğlu – Yak – YouTube.

Ayrılığın kitabını yazdım kim söylüyor?​

MAHO – Ayrılığın Kitabı (İpek Demir cover) – YouTube.
Ersay Üner hangi şarkıları yazdı?
Ersay Üner’in imza attığı şarkılar arasında; “Afedersin”, “Bebek”, “Herkes hak ettiği gibi yaşıyor”, “Mucize”, “Tatil”, “Unuttum”; Nâlân’ın “Gücüm Yetmez”, Ebru Gündeş’in “Söyleyin”, “Kızıl Mavi”; Ziynet Sali’nin “Hava Hoş”; Sibel Tüzün’ün “Yaz Aşkı”; bulunmaktadır.

Aydın Kurtoğlu kimdir?​

Aydın Kurtoğlu (d. 24 Ocak 1983: Rize, Türkiye); Türk şarkıcıdır. 2014 yılında ilk çalışması “Köle” teklisini çıkarmıştır ve bu çalışmasına klip çekmiştir. 2015 yılında ilk EP albümü Hayırlı Günler’i ve “Öptüm” adlı ikinci teklisini çıkarmıştır.

Sen beni bir kere yada bin kere kim söylüyor?​

Kurtuluş Kuş – Sen beni bir kere yada bin kere halimi bile bile ( Ayrılığın Kitabı ) – YouTube.
Ersay Üner şarkılarını kimler söylüyor?
Ersay Üner şarkıları: Ersay Üner’in imza attığı şarkılar arasında; “Afedersin”, “Bebek”, “Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor”, “Mucize”, “Tatil”, “Unuttum”; Nâlân’ın “Gücüm Yetmez”, Ebru Gündeş’in “Söyleyin”, “Kızıl Mavi”; Ziynet Sali’nin “Hava Hoş”; Sibel Tüzün’ün “Yaz Aşkı” şarkıları bulunmaktadır.

Ersay Üner hangi grupta?​

Aydın Kurtoğlu kimin oğlu?​

Cengiz KurtoğluFatma KurtoğluAydın Kurtoğlu/Ebeveynleri
Aydın Kurtoğlu’nun babası kim?
Cengiz KurtoğluAydın Kurtoğlu / Babası

Aydın Kurtoğlu Karadeniz klibi nerede çekildi?​

Ozan Doğulu’nun gülen yüzü, Aydın’ın enerjisi ile klip insana mutluluk veriyor. Klipte Ozan Doğulu ve Aydın Kurtoğlu’nun yeşil ormanların içinde horon teptiği görülüyor. Bu sahneleri izleyen herkes, çekimlerin Karadeniz yaylalarında yapıldığını sanıyor ama klibin sonunda ikili, Hatay’da çekildiğini açıklıyor.