- Konu Yazar
- #1
Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
150 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı pudra şekeri
3 yemek kaşığı nişasta
3 su bardağı un
Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumuşak margarin, sıvı yağ karıştıralım akabinde pudra şekeri, nişasta ekleyelim unu hamur toparlanana kadar dikkatli katalım fazla olmasın.
Akabinde ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayın bastırıp tepsiye dizin.
180 derece de pişirelim akabinde üzerine pudra şekeri serperek servis yapabilirsiniz şimdiden afiyet olsun.
Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
150 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı pudra şekeri
3 yemek kaşığı nişasta
3 su bardağı un
Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumuşak margarin, sıvı yağ karıştıralım akabinde pudra şekeri, nişasta ekleyelim unu hamur toparlanana kadar dikkatli katalım fazla olmasın.
Akabinde ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayın bastırıp tepsiye dizin.
180 derece de pişirelim akabinde üzerine pudra şekeri serperek servis yapabilirsiniz şimdiden afiyet olsun.
Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı