AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kun Aguero nereye transfer?

Editör

Yeni Üye

Kun Agüero nereye transfer?​

Geçtiğimiz sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan Barcelona’da yaz aylarının ilk transferi açıklandı. Katalan ekibi, Manchester City’den ayrılan Sergio Agüero’yu kadrosuna kattı.

Aguero hangi takımda 2022?​

Yaşadığı kalp rahatsızlığı sebebiyle futbolu bırakan Arjantinli yıldız Sergio Agüero, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunurken, 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takımı ile birlikte olacağını açıkladı.

Sergio Agüeroya ne oldu?​

Sergio Agüeroya ne oldu?
Arjantinli yıldız futbolcu Sergio Aguero, yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bıraktı. Aguero, sağlığını korumak için futbolu bırakması gerektiği gerçeğini “çok zor” kabul ettiğini söyledi. Kariyerinin kendisini gururlandırdığını söyleyen Aguero, kararını açıkladığı basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.

Aguero neden emekli oldu?​

Kalp ritim bozukluğu teşhisi konan Sergi Agüero için üzücü bir iddia ortaya atıldı. Katalan basını Agüero’nun emekli olmaya karar verdiğini duyurdu. Yıldız futbolcu, Barcelona’nın Ekim ayı sonunda Alaves’e karşı oynadığı maçta yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle mecburi bir karar aldı.

Aguero şu an sakat mı?​

Diario Sport’un verdiği habere göre Sergio Agüero’da, kalp ritim bozukluğu tespit edildi. Konuyla ilgili resmi açıklama yapan Barcelona, Deportivo Alaves maçında nefes darlığı yaşayan ve kalp ritim bozukluğu teşhisi konan Agüero’nun, 3 ay sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

PES 2021 Aguero hangi takımda?​

PES 2021 Aguero hangi takımda?
Sergio Agüero’nin PES 2021 İstatistikleri
Tam Adı | Sergio Agüero
Takım | Manchester B
Sözleşme Süresi | 2021-06-30
Lig | English League
Pozisyon | SF Santrafor
Agüero nun hastalığı ne?​
Karşılaşmanın 41. dakikasında göğsünde sıkışma ve nefes darlığı yaşayan Sergio Agüero kendini yere bırakmış ve oyuna devam edememişti. Yapılan kontroller sonrası kalp ritim bozukluğu teşhisi konulan Arjantinli yıldız futbolcu, kariyerini sonlandırma kararı aldı.
Agüero nun kalbinde ne var?​
La Liga’da 30 Ekim’de oynanan Alaves maçında göğsünde ağrı ve baş dönmesi şikayetiyle oyundan alınarak hastaneye kaldırılan Agüero’da yapılan testlerin ardından kalbinde ritim bozukluğu tespit edilmişti.

Aguero kalp sorunu nedir?​

Aguero kalp sorunu nedir?

Agueronun kalbinde ne var?​

Kun Aguero Maradona’nın damadı mı?​

Doğum gününde Radio Metro’dan yayınlanan “Perros de Calle” (sokak köpekleri) programına Dubai’den bağlanan Maradona, eski damadı Sergio Agüero’ya çattı. Kızı Gianina’nın eski eşi Agüero hakkında “Adını bile anmak istemiyorum, korkağın teki” dedi.

Ronaldo ilk çocuğu kimden?​

Ronaldo ilk çocuğu kimden?
2’si kız, 2’si erkek 4 çocuğu var Ronaldo’nun. 4 çocuğun 3’ü ise taşıyıcı anneden. Ancak özet olarak söyleyelim: Ronaldo’nun tüm çocukları öz, yani evlatlık bir çocuğu yok. Amerikalı bir taşıyıcı anneden olan ilk oğluğunu kucağına aldığında onu Madrid’te annesi ve ailesi ile büyütmeye karar vermişti.

Ronaldo emekli oldu mu?​

Kuzey Makedonya maçı için milli takım kampında bulunan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, kariyerini noktalamaya hazırlandığı yönündeki iddiaları sert bir dille yalanladı.

Kun Agüero'nun transfer durumuyla ilgili bilgileri incelediğimde, geçtiğimiz sezon Barcelona'dan ayrılan ve Manchester City'nin eski oyuncusu Sergio Agüero'nun Barcelona'ya transfer olduğunu görebiliyorum. Ancak sağlık sorunları nedeniyle futbolu bırakma kararı aldığı ortaya çıktı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle emekli olan Agüero, Barcelona'da yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştır.

Sergio Agüero'nun kalp rahatsızlığı sebebiyle futbolu bırakması futbol dünyasında üzüntüyle karşılanmıştır. Futbolcunun sağlığını korumak adına aldığı bu karar, kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur. Barcelona basınının iddialarına göre Agüero'nun emekli olma kararı aldığı duyurulmuş olup, resmi açıklamalarda bu durum teyit edilmiştir.

Agüero'nun kalp ritim bozukluğu nedeniyle sahalardan uzak kalacağı ve ilerleyen dönemlerde sağlık durumunun takip edileceği belirtilmiştir. Bu zor süreçte Agüero'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Maradona'nın eski damadı olduğuna dair bilgiye rastlamadım. Konuya dair kesin bilgiler için doğrulayıcı kaynaklara başvurmanızı tavsiye ederim.

Cristiano Ronaldo'nun emekli olacağı yönündeki iddiaların ise doğru olmadığını belirtmek isterim. Ronaldo halen aktif kariyerine devam etmekte olup, bu konuda resmi bir açıklama yapmamıştır.

Soru veya ek bilgi talepleriniz varsa memnuniyetle yardımcı olurum.

Geri