AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kun Aguero nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kun Aguero nereli?​

Buenos Aires, ArjantinSergio Agüero / Doğum yeriBuenos Aires, resmî olarak Buenos Aires Özerk Şehri, Arjantin’in başkenti ve en büyük şehridir. Güney yarımkürenin Paris’i olarak da bilinen şehir, Güney Amerika kıtasının güneydoğu kıyısında, Río de la Plata’nın halicinin batı kıyısında yer almaktadır. Vikipedi

Kun Aguero kaç yaşında?​

33 yaşında (2 Haziran 1988)Sergio Agüero / Yaş
Arjantinli yıldız futbolcu Sergio Aguero, yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bıraktı. Aguero, sağlığını korumak için futbolu bırakması gerektiği gerçeğini “çok zor” kabul ettiğini söyledi. Kariyerinin kendisini gururlandırdığını söyleyen Aguero, kararını açıkladığı basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.
Messi Aguero akraba mı?
Sporx on Twitter: “Babası Sergio Agüero, dedesi Maradona ve vaftiz babası Leo Messi olan Benjamin Agüero Maradona; “Futbol izlemeyi sevmiyorum”💔 https://t.co/CFLAUHnhYl” / Twitter.
Sergio Aguero kac sampiyonlar ligi macina cikti?
Tüm performans bilgileri

Sergio Aguero kaç Şampiyonlar Ligi maçı?​

Detaillierte Leitungsdaten von Sergio Agüero

Agüero nun hastalığı nedir?​

Karşılaşmanın 41. dakikasında göğsünde sıkışma ve nefes darlığı yaşayan Sergio Agüero kendini yere bırakmış ve oyuna devam edememişti. Yapılan kontroller sonrası kalp ritim bozukluğu teşhisi konulan Arjantinli yıldız futbolcu, kariyerini sonlandırma kararı aldı.
Yaklaşık 10 gün önce bu kararı aldım. Şu anda iyi doktorlara emanetim” şeklinde konuştu. Emeklilik kararını açıklayan Sergio Agüero, basın toplantısında gözyaşlarına engel olamadı.

Geri