AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kuluplerde sekreter ne yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kulüplerde sekreter ne yapar?​

(e) Kulüpler ve/veya kulüp yöneticileri tarafından kulüp evrakının hazırlaması sağlamak; (f) Kulüplerarası eşgüdümü ve iletişimi sağlamak, (g) Bu Yönergeyle veya bu Yönerge kapsamında ÖDM Direktörü tarafından verilen diğer görevleri yapmak ve yetkileri kullanmak.

Ihtisas spor kulübü ne demek?​

Madde 31 — 4/11/2004 tarihli ve 5253 sayılı Dernekler Kanununa göre kurulan ve en fazla iki spor dalında faaliyet göstermek üzere bu Yönetmelik uyarınca kayıt ve tescilleri uygun görülen kulüpler, “İhtisas Spor Kulübü” adını alırlar.
Spor Kulübü Yönetim Kurulu kimlerden oluşur?
Kulüp organlarının seçiminde hiçbir şekilde liste usulü seçim yöntemi uygulanamaz. Yönetim Kurulu, Genel Kurul tarafından seçilen 5 (beş) asil, 5 (beş) yedek üyeden ve Akademik Danışmandan oluşur. Yönetim Kurulu kendi içerisinde bir başkan seçer ve ilk toplantısında görev dağılımını yapar.

Üniversite genel sekreter ne yapar?​

1- Genel Sekreter kapsamında görev ve sorumluluklar Üniversite Senatosu ile Üniversite Yönetim Kurulu’nun kararlarını Üniversite’ye bağlı birimlere iletmek. Üniversite İdari Teşkilatı’nda görevlendirilecek personel hakkında Rektöre öneride bulunmak. Rektörlüğün yazışmalarını yürütmek.

Müzik kulübünde neler yapılabilir?​

Gençlerin müzik üzerine geliştirebilecekleri projeleri teşvik etmek, yapılacak atölye çalışmaları ile müziğin gelişimine katkıda bulunmak, aynı zamanda her bireye enstrüman kullanmayı öğretmek, bunları yaparken müzik dilinin hayata kattığı anlamı fark ederek notalarla birlikte entelektüel derinliğe ulaşabilmek, farklı …
Kulüp dersinde ne yapılır?
Öğrencilere her yılın başında kulüplerin sunumları yapılır. Daha sonra öğrenciler tercihlerine göre bir kulübe yerleştirilir. 1. Sınıf kulüp dersleri: Satranç, bilgisayar, fen kulübü, modern dans ve bale, oyun ve spor, yüzme, buz pateni, jimnastik, cooking, güzel sanatlar, seramik, robotik, drama.
Ek Spor Branşı Başvurusu
- Mühürlü ve imzalı başvuru dilekçesi.
- Spor kulübü branşı için tescil taahhütnamesi.
- Alınmış olan kararın fotokopisi.
- Antrenör belgesi ve sözleşmesi.
- Tesis bilgisi / kira kontratı ya da tapu fotokopisi.
- Bilgisayar ortamında doldurulmuş olan kulüp bilgi formu.
- Branş için A4-‘e aktarılmış olan forma resmi.
Madde 9 – Tüzel kişilik kazanan ve teşkilata kayıt ve tescili yapılan ve bu suretle kulüp adını alan her kulübün aşağıda belirtilen organları teşkil ettirilir: a) Genel Kurul, b) Yönetim Kurulu, c) Denetleme Kurulu.
Üniversite genel sekreteri maaşı ne kadar?
Genel sekreterler bu mesleğe yeni başladığında ortalama 5000 TL maaş alır. Fakat genel sekreterlerin ilerleyen zamanlarda alacakları maaş 15.000 TL’ye kadar çıkar.

Üniversite genel sekreteri nasıl atanır?​

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 52. maddesinin (a) fıkrasında, “Genel Sekreter ile daire başkanları, müdürler, hukuk müşavirleri ve uzmanlar, yükseköğretim üst kuruluşlarında ilgili kuruluşların görüşü alınarak Yükseköğretim Üst Kuruluşunun Başkanı; üniversitelerde ise yönetim kurulunun görüşü alınarak rektör …

Geri