- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kulaklık nasıl düzleştirilir?
Hocam yere kablolar dümdüz olacak şekilde kulaklığı koyun. Kabloları düzleştirip fön makinesiyle ısıtın. Çok ısıtmayın ama, bozulmasın kablolar. Ben bu şekilde çözmüştüm.Kulaklık kabloları neden karışır?
Bilim insanları, kulaklık kablolarının özellikle cebimize attıktan sonra neden karman çorman olduklarıyla ilgili bir araştırma yapmışlar. Sonuç olarak kabloların uzunluğu arttıkça birbirlerine karışma olasılığının yükseldiği ortaya çıkmış.
Kablolu kulaklık nasıl katlanır?
Ben 3 parmağımın etrafına dolayıp çantacığına koyuyorum.Jak , Y-split ve kulaklık bölümlerini parmağımın ortasına , düz kablo olan yerleri parmağımın kenarına getirip sarıyorum. Aynen böyle olacak, en uygun yöntem budur.Yamulan kulaklık nasıl düzeltilir?
Çıkabilir yapıda değilse jack ucundan kesilir yeni bir jack’a lehimlenir. Elektrikçilerden elinde malzemesi olan bunu yapabilir. Kablo çıkabilir yapıdaysa yeni kablo alırsınız. Çıkabilir yapıda değilse jack ucundan kesilir yeni bir jack’a lehimlenir.
Kulaklığın “kulaklarını” işaret parmağı ve baş parmağınızla tutturun ve kabloları küçük parmağa bağlayın. Kabloyu işaret parmağının etrafına ve küçük parmağınızı şekil 8 ile sarın. Sonunda, 8-10 cm çözülmemiş tel bırakın. Çözülmemiş tel sekmenin ortasına sarılmalı, fişi ilmeklerden birine takın.
Kablo koruyucu nedir?
Kablo koruyucu, kablonuzu sararak güçlendirme sağlıyor. Üstelik yalnızca telefonlarınızın şarj kablolarında da kullanılmıyor.
Kulak içi kulaklık nasıl takılır?
Kulaklığı kulaklarına sıkıca tak. Kulaklıklar kulaklarına rahat bir şekilde uymuyor gibiyse onları daha dikkatlice takman gerekebilir. Her bir kulaklığı takarken kulak kanalını açmak için kulak memeni bir elinle hafifçe çek ve bırak; böylece kulak deliğin kendini kulaklığa göre şekillendirir ve kulaklığı sıkıca tutar.Kulaklık nasıl takılır L ve R?
Her bir kulaklık ucu L veya R harfiyle işaretlidir. Sol kulaklık ucunu (L) sol kulaklığa, ve sağ kulaklık ucunu (R) sağ kulaklığa taktığınızdan emin olun.