AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kulah Pasta

theking

Yeni Üye
Kulah Pasta Tarifi İcin Malzemeler

*5 adet cift milfoy (Toplam tekli 10 adet ediyor)
*2 su bardağı sut
*1 tatlı kaşığı un
*1 tatlı kaşığı nişasta
*1 tatlı kaşığı pirinc unu
*1 cay bardağı toz şeker
*Vanilya
*1 tatlı kaşığı tereyağ
*1 yumurta sarısı
*Yarım paketten az krem şanti

Susleme icin;

*İstediğiniz susleme malzemeleri

Kulah Pasta Tarifi Yapılışı
1
*Milfoy paketini acıyoruz İkili parca milfoyu birbirinden ayırmıyoruz Bir dikdortgenimiz var elimizde ve bıcakla 6 şerit kesiyoruz,daha buyuk kulah isterseniz 4’e bolun 6’a bolunmuş olan daha sevimli ve porsiyonluk oluyor
*Hafifce yağlanmış kulahlara, elimizle uzattığımız milfoyleri sarın Ben kalabalık bir misafir gurubuna yaptığım icin biraz fazla oldu Kulahınız yoksa, yağlı kağıttan yapabilirsiniz,ornek olsun diye onu da yaptım,
*Isıtılmış fırında 180 derecede pişirin ve kalıpları sıcakken cıkarın
*Tereyağ ve vanilya haric krema malzemesini cırpma teli ile iyice karıştırın ve pişmeye alın
*Kaynamaya başlayınca vanilya ve tereyağını ekleyin altını kapatıp ılımaya bırakın
*Yarımdan birazcık daha az krem şantiyi kremaya ekleyin ve mikserle cırpın Eğer krema katı olduysa birazcık sut ekleyin
*Sıkma torbasına doldurun ve kulahlara sıkın Dibine kadar krema inmesi icin dondurma cubuğu ile dibe itin biraz daha krema sıkın
*En son istediğiniz suslemelere batırın ve milfoylerin uzerine pudra şekeri serpin AFİYET ŞİFA OLSUN NOT; Milfoyleri ve kremayı akşamdan hazırlayıp, ertesi gun misafirler gelmeden doldurun yumuşasını onlemiş olursunuz Ben krema ile uğraşamam derseniz hazır pasta kreması da kullanabilirsiniz

Geri