AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kucucuk Beden,Kocaman Yurek...

haberci

Yeni Üye
Cocuk henuz dokuz yaşına girmiş,evin ilk cocuğu
Hayata normal cocuklardan daha erken acıyor gozlerini ve bu ona pahalıya mal oluyor
Kucucuk bedeni oldukca zor bir hastalıkla karşılaşıyor ve uzunca bir hastane sureci başlıyor
Aylarca hastanede kalıyor,daha sonra sık kontrollerle devam ediyor ve şukur ki doktorların mucizediye nitelendireceği şekilde beklenenden cok daha az bir hasarla buyuyor cocuk
İşitme kaybı yaşıyor ve cihaz kullanması gerekiyor
Aile nasıl anlatacağını bilemezken,cocuk buyuk bir olgunlukla kabulleniyor hic sorun yaşamadan,yaşatmadan
Zaten son derece zeki olan cocuk başarılarına başarı katıyor ve daha eğitim hayatının ilk yıllarına birincileklerle başlıyor
Zeki,olgun,duygusalve son derece hassas olan bu cocuk kucucuk bedeninde nasıl kocaman bir yurek taşıdığını bir kez daha kanıtlıyor herkese
Kendisinden 3 yaş kucuk kız kardeşi birgun hastalanıyor,boğaz ve kulak ağrısından durmaksızın ağlıyor
Sebebi basit bir iltihaplanma olan hastalıkta, etraflarındaki kimseninn goremediğini goren cocuğun bakış acısı
iki kardeş arasındaki konuşma;
Kız: Cok ağrıyor kulağım, doktor şurup verdi gececekmiş ama gecmedi hala
Cocuk: Ağlama ama uzuluyorum benimageskucucukbedenkocamanyurek5ad1a7aa99930png
Kız: Ama hicbirşey duyamıyorum,konuşulanları anlamıyorum (Ağlamaya devam ediyor)
Cocuk: O zaman ben cihazlarımı sana vereyim gecene kadar duyarsın Ağlama lutfenimageskucucukbedenkocamanyurek5ad1a7aa99930png((imageskucucukbedenkocamanyurek5ad1a7afddfff

Geri