AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kubik program turu ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kübik program türü ne demek?​

Çok boyutlu bir program olan kübik program disiplinlerin tek başına öğretilmesi yerine, bir disiplini verirken aynı zamanda bireye duyuşsal özelliklerin de verilebileceğini ve bunu yaparken öğrenme öğretme tekniklerinin, öğrenme stillerinin kullanılabileceğini ortaya koyan bir programdır.

Televizyonun yapım aşamaları nelerdir?​

Erol Mutlu’ya göre program yapımı dört aşamada gerçekleşir: “Yapım Öncesi Planlama/Hazırlık”, “Teknik Olanakların ve Mekânın Hazırlanması”, “Yapım” ve “Yapım Sonrası Evresi”. Mutlu da “Program Geliştirme ve Projeye Dönüştürme” aşamasını yapım öncesi aşamasına dâhil eder.
Posner ne demek?
Eğitim otoritelerince onaylanarak okullara gönderilen programdır. Olması gerekeni yansıtan, resmi, teorik, açık, ilan edilmiş bir programdır. İki temel amacı vardır. Resmi program, öğretmenlere dersleri planlamak ve öğrencileri değerlendirmek için olanak sağlar.

Televizyonda Yapım nedir?​

TV yapım; televizyon mecrasından yayın yapmak için, film, dizi, belgesel, klip veya benzer özellikteki programları ana akım medyadan izleyicilere ulaştırabildiğiniz, ürettiğiniz içeriği hedef kitleye doğru bir biçimde aktaran yapımlardır.

TV’de yapım yönetim ne demektir?​

TELEVİZYON PROGRAM YAPIM EKİBİ Bir televizyon kuruluşunda çalışan personelden programların şekil ve içerik yönüyle ilgilenenlerine yapım yönetim ekibi denir.
Posner kim?
Muhtemelen son yarım yüzyılda hukuk alanındaki en ilham verici düşünür olan Yargıç Richard Posner, bu cumartesi federal mahkemedeki kürsüsünden emekli oldu. Hukuk alanında Nobel ödülü veriliyor olsaydı, bu ödülü onun sadece akademik düşünceye yaptığı katkılarla kazanması şaşırtıcı olmazdı.
Örtük program olarak adlandırılan bu program, okullarda uygulanan eğitim programlarında belirtilen amaç ve etkinliklerin dışında öğrenme-öğretme süreci içerisinde ortaya çıkan bilgi, fikir ve uygulamalar şeklinde tanımlanmaktadır.
Program türleri

Geri