- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kuantumcular ne demek?
kuantum fiziği araştırmaları yoluyla tanrıyı, mutluluğu, bilgeliği, evrenin sırrını veya aradığı her neyse onu bulacağını düşünen insanlara verilen isimdir. bilimsel kavramları kullanarak bilimle ilgisi olmayan çıkarımlar yaparlar. kuantumcu olmak için fizik bilmek, belli bir eğitime sahip olmak gerekmez.Kuantum düşünce gücü nasıl uygulanır?
Kuantum düşünce tekniğinde ise, derin düzeyde atom altı alanda etkili olabilecek tarzda, yaratıcı bir düşünce biçimi oluşturulur. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel davranış kalıplarını kurgulayarak kişiye sözel ve imgesel oluşumlar yüklenir.Kuantum çekim yasası nedir?
Evren ve insan arasındaki bağın, enerji kaynaklı iletişime geçtiğini varsayan yönteme çekim yasası denilmekte. Dünyada pek çok insan enerjinin doğru kullanılması halinde hayallerine kavuşabileceğine inanıyor. Evrenin bir sırrı olduğunu ve bu sırrın çekim yasasından geçtiğini düşünen milyonlarca insan var!
Kuantum düşünce ne demek?
Kuantum düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa kuantum düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir.Kuantum ne demek TDK?
Bu kelime fizikte kullanılan Fransızca kökenli bir kelimedir. TDK’ya göre Kuantum “ Bir dalganın olası değerlerinin alt değer kümelerinden biri. “ anlamına gelmektedir.Kuantum düşünce gücü nedir?
Düşünce gücü ile her şeyi değiştirebilirsiniz. Ne zaman bir deneyim yaşasak, karşılık gelen nöronlar aktive olur. Her etkinleştirildiklerinde, önem sırasına göre biraz yükseltilirler. Bir deneyimi tekrarlamak veya uzatmak, nöronlar arasındaki bağlantıları güçlü tutacak ve kalıcı olmalarını sağlayacaktır.
Çekim yasası, olumlu veya olumsuz düşüncelerin bir kişinin hayatına olumlu veya olumsuz deneyimler getirdiği inancıdır.
Kuantum düşünce gerçek mi?
Oysa Kuantum Düşünce; derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir. Bu düzeyde insan, kendi hayatının efendisi durumuna geçer.
Kuantum nedir ne işe yarar?
Kuantum fiziği veya diğer adıyla Kuantum Mekaniği evrenin işleyişini yakından inceleyen bilim dalıdır. Evreni daha iyi bir şekilde anlayabilmek adına atom içerisinde bulunan Proton, nötron, elektron ve kuarklar kuantum mekaniğinin kapsama alanındadır.Kuantum teorisi ne demek?
Kuantum teorisi fizik kurallarının gelişmiş ve yeni eklenen bilgiler ile dünyanın oluşumunun temel taşlarını inceleyen bir bilim dalıdır. Atom parçalarının nasıl oluştuğunu, atom parçalarının altındaki nesnelerin fizik kuralları içerisinde incelenmesini sağlamaktadır.Insan beyin gücünü nasıl kullanır?
Beyin Gücünü Kullanarak İstediklerinizi Gerçekleştirmek İçin Yapmanız Gerekenler