AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kuantum sicramasi ne anlama gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kuantum sıçraması ne anlama gelir?​

Kuantum Sıçraması, Niels Bhor tarafından 1913’de elektronların atomun protonun çevresinde belirli enerji seviyelerinde döndüğünü ifade eder. Bhor Atom Modeli modern atom teorisi yerine işlemlerde sıkça kullanılan, katmanlara sahip klasik atom modelini anlatır.

Kuantum sıçraması neden olur?​

Elektronlar, kuantum adı verilen bir enerji paketini emerek veya yayarak, bir seviyeden diğerine atlarlar veya inerler. Parçacıklar herhangi bir seviyede bulunabilir, ancak asla iki seviyenin arasında olamazlar. Bu düşünceye göre, kuantum sıçramaları anlık ve rastgele gerçekleşir.
Kuantum seansı nedir?
Kuantum-Dokunuş, kainatta var olan Yaşam Gücü enerjisini kullanarak, sağlıklı bir bedende olması gereken düzeyde iyileşme sağlayıcı doğal bir şifalandırma metodudur. Uygulamada esas olan iyileşmenin enerji düzeyinde gerçekleşmeye başlaması.

Kuantum sıçraması nasıl yapılır?​

Kuantum sıçrama nasıl yapılır? Kuantum sıçrama 21 adımdan oluşur….Bu adımlar ;
- İstemek.
- İsteği detaylandırmak ve gerekçelendirmek.
- Karar vermek.
- Olabilirliğine inanmak.
- Hak ettiğine inanmak.
- Eyleme geçmek.
- Kendi kendini motive etmek.
- Bilgi sahibi olmak.

Kuantum başarısı ve bolluk nedir?​

Kuantum enerji çalışmaları herkes tarafından uygulanabilen kolay ve etkili çalışmaladır. Uyumlamaları için ön koşul yoktur, isteyen herkes katılabilir. Kuantum bolluk uyumlaması evrensel enerjiyi bolluk için programlayarak kuantum alana yönlendirmeyi kapsayan bir çalışmadır.
Sıçramalar nedir?
Vücudun tümünün veya bir ya da daha fazla vücut bölümünün uykuya geçiş sırasında ani, belirgin ve kendiliğinden olan silkinmesidir. Uyku sıçraması genellikle tek bir silkinme tarzında ortaya çıkar. Sıçramalar kendiliğinden ya da bir uyaranla uyarılma sonucu olabilir.

Bolluk ve bereket ne demek?​

Bolluk ve bereket; dünyada, yaratılmış her şeyde, evrenin sunduğu ve insanların, doğa üzerindeki bütün varlıkların doğal yaşam hakkı olan her şeyi kapsamaktadır.

Ani irkilme neden olur?​

Hasta uykuya dalarken beyin ve omurilikten oluşan merkezi sinir sistemi, gün içinde sürekli hareket ettikten sonra aniden hareketsiz kalan vücudu ölü sanar ve tekrardan harekete geçirmek için vücuttaki kaslara sinyaller gönderir. Bu sinyaller kasların, dolayısıyla vücudun ani kasılmasına ve titremesine sebep olur.

Geri