AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kuantum dusunce gucu nasil uygulanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kuantum düşünce gücü nasıl uygulanır?​

Kuantum düşünce tekniğinde ise, derin düzeyde atom altı alanda etkili olabilecek tarzda, yaratıcı bir düşünce biçimi oluşturulur. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel davranış kalıplarını kurgulayarak kişiye sözel ve imgesel oluşumlar yüklenir.

Aynı anda iki yerde olmaya ne denir?​

Çoğumuz bir nesnenin aynı anda iki ayrı yerde olmasını kavrayamayız. Ama fizikçiler önceki rekorları da kırarak, bu etkinin yarım metreden fazla bir uzaklıkta ortaya çıkışını gösterdiler. Bir nesnenin aynı anda iki kuantum durumunda birden bulunmasına süperpozisyon adı verilir ve bu olay bir süperpozisyon örneğidir.
Kuantsal düşünce nedir?
Kuantum düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa kuantum düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir.

Düşünce gücü ile neler yapılabilir?​

Düşünce gücü ile her şeyi değiştirebilirsiniz. Ne zaman bir deneyim yaşasak, karşılık gelen nöronlar aktive olur. Her etkinleştirildiklerinde, önem sırasına göre biraz yükseltilirler. Bir deneyimi tekrarlamak veya uzatmak, nöronlar arasındaki bağlantıları güçlü tutacak ve kalıcı olmalarını sağlayacaktır.

Kuantum fiziği ile neler yapılabilir?​

Kuantum fiziği, moleküllerin, atomların veya bunları meydana getiren proton, elektron, kuark, nötron ve gluon gibi parçacıkların niteliklerini açıklamaya çalışmaktadır. Çalışma alanı, parçacıkların birbirleri ile ve ışık, gama ışını, x ışını gibi elektromanyetik radyasyonlar ile olan etkileşimlerini de kapsamaktadır.
Kuantum fiziği nedir detaylı?
Kuantum fiziği ya da diğer adı ile Kuantum Mekaniği evrenin işleyişini oldukça yakından inceleyen bir bilim dalıdır. Evreni çok daha iyi bir biçimde anlayabilmek amacı ile atom içerisinde yer alan Proton, elektron, kuarklar ve nötron kuantum fiziğinin kapsama alanına girmektedir.

Kuantum psikoloji ne demek?​

Kuantum Psikoloji tüm parçaların, tüm travmaların ve tüm sahte benliklerin ötesinde orada olan ”sen”le ilgilenir. Bu anlamda kuantum seansları klasik psikoterapi yaklaşımlarından farklı bir bilinç ile hareket eder.

Enerji kuantum ne demek?​

Kelime anlamı olarak kuantum, ne miktarda ne kadar anlamlarına gelmektedir. Bu durum da, modellerin ayrık miktarlara sahip olduğunu yansıtır. Kuantum alanında bulunan enerji, temel enerjilerin tam sayı katları şeklinde bulunur. Işık ise frekans ve dalga boyuyla ilişkilendirilir.
Kuantum fiziği ne der?
Kuantum fiziği veya diğer adıyla Kuantum Mekaniği evrenin işleyişini yakından inceleyen bilim dalıdır. Evreni daha iyi bir şekilde anlayabilmek adına atom içerisinde bulunan Proton, nötron, elektron ve kuarklar kuantum mekaniğinin kapsama alanındadır.

Insan beyin gücünü nasıl kullanır?​

Beyin Gücünü Kullanarak İstediklerinizi Gerçekleştirmek İçin Yapmanız Gerekenler

Düşünce gücü ile tedavi nasıl olur?​

Düşünce gücüyle bedeni iyileştirmek Olumlamalar yardımıyla sınırlayıcı düşüncelerden kurtulmak, korku duygusunu inançla değiştirmek, affetmek ve düşüncelerin değişmesinin davranışlarımızı, dolayısıyla deneyimlerimizi de değiştirdiğini fark etmek düşünce gücüyle kendi kendimizi tedavi etmenin temelini oluşturuyor.
Kuantum fiziği nedir ne işe yarar?

Geri