Kuafor olmak icin ne yapmak gerekir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kuaför olmak için ne yapmak gerekir?​

Kuaför olabilmenin yolları şunlardır; İlk adım olarak milli eğitim ortaöğretim kurumlarının Anadolu Meslek Liseleri, Meslek Liseleri, Kız Meslek Liselerinin Kuaförlük ve Cilt Bakımı ile Çok Programlı Liselerin Kuaförlük ile ilgili bölümlerinden mezun olunarak bu mesleğe başlamaya ve iş yapmaya başlayabilirsiniz.

Kuaför olmak için hangi bölüm okunmalı?​

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümünü.
Kuaförlük kursları tüm Türkiye’de bulunan halk eğitim merkezleri ve veya akşam sanat okulları tarafından da verilmektedir. Ustalık belgesi almak isteyen bireyler mutlaka akşam sanat okulu ve halk eğitim merkezlerini tercih etmelidirler.
Kuaför dükkanı açmak için hangi belgeler gerekli?
MÜRACAAT ESNASINDA HAZIRLANMASI GEREKEN EVRAKLAR
Kuaför olmak için kaç puan gerekir?
Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü okumak için 150 puan ve üzeri alarak sınırlı sayıda kontenjana girmeye hak kazanacak puanı almanız gerekir.

Kuaförlük kursu haftada kaç gün?​

– Kurs programının toplam eğitim süresi MEB mevzuatı çerçevesinde her bir ders saati 40 dakika olmak üzere 720 ders saati olarak planlanmıştır. – Bu kurs programı her bir dönemi 18 hafta olarak iki dönem halinde uygulanacaktır (360/720 Ders Saati ) Toplam kurs süresi 9 ay olarak değerlendirilmelidir. – Eğitim süresi.

Çıraklık parası ne kadar 2021?​

2021 Yılı Çıraklar ve Öğrenciler İçin Asgari Ücret

Geri