AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

KSU harc ucretleri hangi bankaya yatirilacak?

Editör

Yeni Üye

KSÜ harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?​

HARÇ YATIRILMADAN DERS KAYDI YAPILAMAZ VE ÖĞRENCİLİK HAKKINDAN YARARLANILAMAZ. HARÇLAR VAKIFBANK ATM LERİNDEN ÖĞRENCİ NUMARASI İLE YATIRILACAKTIR. HARÇLAR 28 OCAK 2019 – 01 ŞUBAT 2019 tarihleri arasında Öğrenci Numarası ile birlikte TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI ATM lerinden KURUM ÖDEMESİ olarak yatırmaları gerekmektedir.

KSÜ geçme notu kaç 2021?​

KSÜ geçme notu kaç 2021?
Kurum içi ve kurum dışı yatay geçiş müracaatlarında, öğrencinin ayrılacağı programdaki tüm derslerini (ayrıldığı yarıyıl dahil) başarı ile geçmiş ve genel not ortalamasının 4’lük sistemde en az 2.30, 100’lük sistemde en az 60 olması gerekir.

KSÜ mezun olmak için kaç AKTS gerekiyor?​

KSÜ mezun olmak için kaç AKTS gerekiyor?
Ders ve uygulama kredi toplamları, eğitim- öğretim süresi iki yıl olan programlarda 120 AKTS, dört yıl olan programlarda 240 AKTS, beş yıl olan programlarda 300 AKTS, altı yıl olan programlarda ise 360 AKTS’dir.

KSÜ başvuru ne zaman?​

BAŞVURU KAYIT TAKVİMİ 2020-2021 akademik yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci başvuruları 29 Haziran-12 Temmuz 2020 ile 21 Eylül-04 Ekim 2020 tarihleri arasında aşağıda belirtilen başvuru linkinden online olarak yapılacaktır. (Türkiye saati ile 17:00’da sona erecektir.)

KSÜ harç paraları ne zaman yatırılacak?​

KSÜ harç paraları ne zaman yatırılacak?
4- 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yatay Geçiş yoluyla Üniversitemize kayıt olan ve katkı payı/öğrenim ücreti ödemesi gereken öğrencilerimizin 21-25 Eylül 2020 tarihleri arasında Vakıflar bankası; ATM, Gişe veya Vakıfbank internet bankacılığı üzerinden (Vakıfbank İnternet bankacılığı olanlar) öğrenci …

Vakıfbank harç yatırma nasıl yapılır?​

Vakıfbank harç yatırma nasıl yapılır?
VakıfBank Bankomat Kartı’nızla giriş yaptıktan sonra ana menüde, “Ödemeler/Kontör yükleme” menüsünün altında “Üniversite” işlemini seçip, üniversitenizin kodunu ve öğrenci/T.C. kimlik numaranızı girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi geçme notu kaç?​
hesaplanabilmesi için Yarıyılsonu/Yılsonu/Bütünleme sınavından 100 üzerinden en az 35 almaları gerekir. alınmaz ve doğrudan başarısız sayılır. Bu öğrencilere doğrudan FF notu verilir.

Şartlı geçme nedir KSÜ?​

Şartlı geçme nedir KSÜ?
b) Bir dersten DC veya DD alan bir öğrenci en az 2.00 GNO ya erişmiş olmak koşulu ile o dersi başarmış sayılır. c) Bir dersten FD veya FF alan bir öğrenci o dersi başaramamış sayılır.

Üniversiteden mezun olmak için kaç AKTS?​

Üniversiteden mezun olmak için kaç AKTS?
Öğrenci isterse, minimum AKTS kredisini aldıktan sonra, ders alma şartlarını sağlamak üzere faydalı gördüğü dersleri ekstra AKTS kredisi olarak alabilir. Öğrenciler mezun olabilmek için 164 AKTS’ si zorunlu, 76 AKTS’ si seçmeli olmak üzere toplamda 240 AKTS ders almak zorundadır.

KSU Ne Zaman Açılıyor 2021-2022?​

GÜZ YARIYILI
13-17 Eylül 2021 | Öğrenci Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerinin Ödenmesi ve Ders Kayıtları
27-28 Haziran 2022 | Açılacak Derslerin Kesinleştirilmesi
29 Haziran-1 Temmuz 2022 | Ders Ekleme-Çıkarma ve Kayıt Düzeltmeleri
4 Temmuz – 19 Ağustos 2022 | Eğitim- Öğretim Dönemi

KSÜ ders kaydı ne zaman bitiyor?​

KSÜ ders kaydı ne zaman bitiyor?
1- Üniversitemize kayıtlı olan (1., 2., 3. ve daha fazla yılında öğrenime devam edecek I. ve II. öğretim) tüm öğrenciler (Önlisans ve Lisans programlarına kayıtlı olan) 21-25 Eylül 2020 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yaparak zorunlu ve seçmeli derslere ait ders kayıt işlemlerini tamamlamaları …

Harç borcu nasıl ödenir?​

Harç borcu nasıl ödenir?
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından Vergi Dairelerine yönlendirilen ve ilgili Vergi Dairesince yapılandırılan Öğrenim veya Katkı (Harç) Kredi borçları ise şubelerimizden ve İnternet Bankacılığı’ndan “6552 MADDE 73 KESİNLEŞMİŞ ALACAKLAR (ÖZEL TAHAK) –(6122)” vergi türü ile ödenebilecektir.

Üniversite harç paraları nereye yatırılacak?​

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank’a üniversite kayıt harçları yatırılabiliyor. Bazı üniversiteler ise tek bir bankayla anlaşmalı olabiliyor. Devlet üniversitelerinin kayıt harç paraları Ziraat Bankası’na yatırılıyordu.

KSÜ harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak sorusuna verilen cevapta, harçların Vakıfbank ATM'leri üzerinden Öğrenci Numarası ile yatırılması gerektiği belirtilmiş. 28 Ocak 2019 - 01 Şubat 2019 tarihleri arasında öğrencilerin öğrenci numaraları ile birlikte TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI ATM'lerinden kurum ödemesi olarak yatırmaları gerektiği ifade edilmiştir.

KSÜ harç paralarının ne zaman yatırılacağı sorusuna verilen cevapta, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yatay Geçiş yoluyla Üniversiteye kayıt olan ve katkı payı/öğrenim ücreti ödemesi gereken öğrencilerin 21-25 Eylül 2020 tarihleri arasında Vakıfbank'ta; ATM, gişe veya Vakıfbank internet bankacılığı üzerinden ödeme yapmaları gerektiği belirtilmiştir.

Vakıfbank harç yatırma nasıl yapılır sorusuna verilen cevapta ise, VakıfBank Bankomat Kartı ile giriş yapıldıktan sonra ana menüde "Ödemeler/Kontör yükleme" menüsünün altında "Üniversite" işlemini seçerek üniversitenin kodu ve öğrenci/T.C. kimlik numarasının girilerek ödemenin gerçekleştirilebileceği anlatılmıştır.

Üniversite harç paralarının nereye yatırılacağıyla ilgili verilen bilgide, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'a üniversite kayıt harçlarının yatırılabileceği belirtilmiş. Bazı üniversiteler tek bir bankayla anlaşmalı olabileceği ve devlet üniversitelerinin kayıt harç paralarının Ziraat Bankası'na yatırılabildiği ifade edilmiştir.

Geri