AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kripto para spot ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kripto para spot ne demek?​

Kripto spot işlemleri, bir kripto para birimi ile başka bir kripto para birimi arasında alım satım yapmak isteyen alıcılar ve satıcılar arasında gerçekleştirilen işlemleri ifade eder.

Spot yapmak ne demek?​

Ticari bir ürünü toptancısından veresiye aldıktan sonra değerinden daha aşağı bir fiyatla pazarda peşin olarak satma. Her ürünün spot piyasası vardır. Genellikle kur farkı olabileceği endişesiyle döviz alım-satımlarında kullanılır. Bu işleme spot işlem denir.

1000 BUSD kaç TL?​

1000 BUSD kaç TL?
Saat 01:21 itibarıyla 1000 BUSD, ₺16.128,70 değerindedir.

Spot alım ne demek?​

Spot alım satım; kripto para, forex, hisse senedi ya da bono gibi finansal araç ve varlıkları doğrudan almayı ya da satmayı içerir. Varlık, çoğu zaman anında teslim edilir. Spot alım satım, ya borsa temelli ya da borsa dışı (doğrudan kullanıcılar arası) spot piyasalarda yapılır.

Spot açmak ne demek?​

Spot piyasa basit bir anlatımla, yatırım araçlarının anında teslim prensibi ile piyasa fiyatı üzerinden işlem yapılan piyasalardır. Şimdi spot piyasaya biraz daha detaylara bakalım… Spot piyasa, finansal bir ürünün oluşan son fiyat üzerinden alım ya da satım işleminin anında gerçekleştiği piyasadır.

BUSD ne kadar?​

BUSD ne kadar?
BUSD/USD Kurlar
Borsa | Son Fiyat | Fark %
Binance | 1,00 | 0,00%
Investing.com | 1,00 | -0,00%
LBank | 0,9983 | -0,23%
Toplam BUSD ne demek?​
Teknik seviyede BUSD, itibari para destekli bir sabit coindir ve USD’ye endekslidir. BUSD’nin toplam arzına eşit bir miktarda USD, FDIC tarafından sigortalı olan ve Paxos’un rezervi işlevini gören ABD bankalarında tutulmaktadır. USD’nin fiyatı yükseldiğinde ya da düştüğünde BUSD’nin fiyatı da aynı oranda değişir.
1 BUSD ne kadar?​
BUSD Fiyatı Canlı Veri Binance USD bugünkü fiyatı ₺15.96 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺90,378,915,537 TRY.

Binance Coini kaçtan aldığımı nasıl öğrenebilirim?​

Binance Coini kaçtan aldığımı nasıl öğrenebilirim?
Alım satım faaliyetlerinizle ilgili tüm bilgilere alım satım arayüzünüzün alt kısmında yer alan Emirler ve Pozisyonlar panelinden erişebilirsiniz. Bu alanda, pozisyonlarınızın mevcut durumunu ve an itibarıyla açık olan veya daha önce gerçekleşmiş emirlerinizi görmek için sekmeler arasında geçiş yapabilirsiniz.

Kripto para spot işlemleri, bir kripto para birimi ile başka bir kripto para birimi arasında alım satım yapmak isteyen alıcılar ve satıcılar arasında gerçekleştirilen işlemleri ifade eder. Bu işlemler genellikle doğrudan kullanıcılar arasında gerçekleşir ve varlıkların anında teslimini içerir. Spot alım satım, kripto para birimleri, forex, hisse senetleri veya bonolar gibi finansal araçların doğrudan alımını veya satımını ifade eder.

"Spot yapmak" terimi ise genellikle ticari ürünleri toptancıdan aldıktan sonra, değerinden daha düşük bir fiyatla pazarda peşin olarak satmayı ifade eder. Her ürünün spot piyasası bulunmaktadır ve özellikle döviz alım-satımında kullanılan bir terimdir.

Şu anda saat 01:21 itibarıyla 1000 BUSD, ₺16.128,70 değerindedir. BUSD, Binance, Investing.com ve LBank gibi borsalarda farklı fiyatlarda işlem görmektedir. Özellikle BUSD, USD'ye endeksli itibari para destekli sabit bir coindir ve USD'ye endekslidir. BUSD'nin toplam arzı, USD'ye eşdeğer miktarda ABD bankalarında tutulmaktadır ve USD'nin fiyatı arttığında ya da azaldığında BUSD'nin fiyatı da aynı yönde değişir.

Eğer Binance Coin (BNB) ile ilgili alım satım faaliyetlerinizi ve hangi fiyattan aldığınızı öğrenmek istiyorsanız, alım satım arayüzünüzde yer alan Emirler ve Pozisyonlar paneline göz atabilirsiniz. Bu panelde pozisyonlarınızın mevcut durumunu, açık olan veya daha önce gerçekleştirdiğiniz emirleri görebilir ve bu şekilde BNB'nin hangi fiyattan aldığınızı öğrenebilirsiniz. Bu panel, alım satım işlemlerinizle ilgili detaylı bilgileri sağlar.

Geri