AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kripto para dusus sebebi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kripto para düşüş sebebi nedir?​

Kripto para piyasasındaki düşüşün ana sebebi olarak Fed’i öne çıkaran Tan “Volatilitede en belirleyici haber kaynaklarından birisi şüphesiz Fed. Fed’in bilanço daraltacağını artık daha yüksek sesle söylemeye başlaması, piyasalardaki aşağı yönlü harekete neden olan birincil neden.

Coinler ne demek?​

Kripto para/kripto-para, kripto (Antik Yunancadan, κρυπτός, kruptós, lit. “gizlenmiş, şifreli”), veya coin, bir değişim aracı olarak çalışmak üzere, işlemleri güvence altına almak için matematiğin bir dalı olan kriptografi kullanılarak tasarlanmış bir dijital unsurdur.
1 Luna Coin kaç TL?
LUNA Fiyatı Canlı Veri Terra bugünkü fiyatı ₺0.002569 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺8,534,324,956 TRY.

Luna Coin Sifirlanacak mi?​

Bugün 0,00006 dolar seviyesine kadar gerileyerek adeta sıfırlanan LUNA’da değer kaybı yüzde 99,99’u aşarken, Binance LUNA işlemleriyle ilgili bir duyuru yayınladı. Yapılan açıklamada LUNA ile yapılan işlemlerin devre dışı bırakıldığı duyuruldu.

Delist ne demek?​

Delist, listeden çıkarmak anlamına gelen bir kelimedir. Geleneksel borsalarda ve kripto para işlem platformlarında listelenen herhangi bir varlığın işlemden çıkarılması durumunda kullanılır.
Hangi coin kazandırır 2022?
BNB Coin. BNB coin en iyi bitcoin sitesi olan Binance’nin coini.
Bitcoin anlık fiyatı ₺471,687.32.
Bitcoin Hesap Açma Adım Adım Bitcoin Hesabı Nasıl Açılır?
- 1.Adım: Binance.com’a Gidin.
- Adım: Kullandığınız Mail Adresini ve Güvenli Şifrenizi Girin.
- Adım: Doğrulamayı Tamamlayın.
- Adım: Mail Adresinize Gelen Kodu Girin.
- Adım: Tebrikler Bitcoin Hesap Açma İşlemlerini Tamamladınız!
Luna Coin kaç adet var?
LUNA Fiyatı Bugün son 24 saatte -5.9% azalmıştır.Dolaşımda 6,5 Trilyon LUNA coin arzı, toplamda 6,91 Trilyon coin arzı bulunmaktadır.Binance, şu anda bunun ticaretinin yapıldığı en aktif piyasadır.

Geri