AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kres muduru maasi ne kadar?

Editör

Yeni Üye

Kreş müdürü maaşı ne kadar?​

Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | EN YÜKSEK
Anaokulu Müdürü | 4.400 | 14.720
Anaokulu Müdür Yardımcısı | 4.880 | 9.160

Ortaokul Müdürü kaç para maaş alıyor?​

Ortaokul Müdürü kaç para maaş alıyor?
Okul Müdürü maaşı ortalama aylık 9939 _TL’dir. En düşük Okul Müdürü maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 15625 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Okul Müdürü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Anaokulu Müdürü kaç saat ek ders alır?​

Anaokulu Müdürü kaç saat ek ders alır?
Buna göre Kararın 10’uncu maddesinin birinci fıkrasının (c) bendinin (4) numaralı alt bendinde sayılan müdür ve müdür başyardımcılarına daha önce haftada 24 saat ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri haftada 25 saat olarak ödenecek.

Lise Okul müdürü nasıl olunur?​

Okul Müdürü Olma Genel Şartları 2021
- a) Yükseköğretim mezunu olmak.
- b) Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmak.
- c) Eğitim Yönetimi Sertifikasına sahip olmak.
- ç) Yöneticiliğe ilk defa görevlendirilecekler bakımından bu Yönetmelikte belirtilen sınavlarda başarılı olmak.

Ortaokul Müdürü kaç saat ek ders alır 2021?​

Ortaokul Müdürü kaç saat ek ders alır 2021?
– Yöneticilere ödenmekte olan ek ders ücreti haftada 4 saat artırımlı uygulanacak. Buna göre, yüz yüze eğitim yapılmayan eğitim kurumlarının yöneticilerine haftada 20 saat olarak ödenmekte olan ek ders ücretleri, haftada 24 saat olarak ödenecek.

Bir müdür maaşı ne kadar?​

Bir müdür maaşı ne kadar?
GENEL MÜDÜR MAAŞLARI NE KADAR OLDU? 16177 TL olan Genel müdür maaşları yapılan ek zamla birlikte 21110 TL’ye yükseldi. Buna göre Genel müdür (1/4) maaşları 21110 TL’ye çıktı.
Anaokulu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2020?​
Müdür ve müdür başyardımcılarına ilave ek ders ücreti artışı sağladık Yönetim görevi karşılığında haftalık 20 saat ek ders ücreti alan müdür ve müdür başyardımcılarının ilave ek ders ücretini 4 saatten 5 saate çıkarttık.

Anaokulu Müdür Yardımcısı ne kadar ek ders alır?​

Anaokulu Müdür Yardımcısı ne kadar ek ders alır?
Örnek 1: Müdür Yardımcılığı boş olan anaokulu, ilkokul ve ortaokullardaki yukarıdaki üç şartı da aynı anda yerine getiren bir öğretmen görevlendirmesinde asıl kadronun ek dersi olan 19 saat ek ders alınması gerekmektedir.

Özel Eğitim Anaokuluna kimler müdür olabilir?​

Özel Eğitim Anaokuluna kimler müdür olabilir?
Dolayısıyla Özel eğitim okul türlerine yönetici olarak hem özel eğitim öğretmenleri hem de bu okullarına haftalık ders çizelgesinde yer alan alanların alan öğretmenleri atanabilir.

Anaokulu müdürü, 4.400 TL ile 14.720 TL arasında maaş alabilir. Anaokulu müdür yardımcısının maaşı ise 4.880 TL ile 9.160 TL arasında değişmektedir. Ortaokul müdürlerinin ise ortalama aylık maaşı 9.939 TL'dir. En düşük Ortaokul Müdürü maaşı 4.253 TL, en yüksek maaşı ise 15.625 TL'dir. Bu maaş aralığı Okul Müdürü pozisyonunda çalışanlar için geçerlidir.

Anaokulu müdürleri, 25 saat ek ders alabilirler. Haftada 24 saat ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri, haftada 25 saat olarak ödenmektedir.

Lise Okul Müdürü olabilmek için genel şartlar arasında yükseköğretim mezunu olmak, Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapmak, Eğitim Yönetimi Sertifikasına sahip olmak ve belirtilen sınavlarda başarılı olmak gibi kriterler bulunmaktadır.

Ortaokul müdürleri, 2021 yılında haftada 24 saat ek ders alabilirler. Yöneticilere ödenen ek ders ücreti haftada 4 saat artırımlı uygulanan bir sistemdir.

Genel Müdürlerin maaşları 2021 itibarıyla 21.110 TL'dir. Ek zamla birlikte artış gösteren Genel Müdür maaşları, 16.177 TL'den 21.110 TL'ye yükselmiştir.

Müdür yardımcılarına ek ders ücreti olarak haftalık 19 saat ek ders ödemesi yapılmaktadır. Müdür ve müdür başyardımcılarına ek ders ücreti artışı sağlanmış olup ilave ek ders ücreti 5 saate çıkarılmıştır.

Özel Eğitim Anaokulu müdürü olarak atananlar arasında, özel eğitim öğretmenleri ve bu okullarda yer alan alan öğretmenleri de bulunmaktadır. Özel eğitim okullarına müdür atanabilmesi için belirli eğitim ve yeterlilik şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Geri