AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kremasız Ve Unsuz Mantar Çorbası

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Kremasız Ve Unsuz Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
400 gram kültür mantarı
1/2 (yarım) kuru soğan
1 diş sarımsak
1 kase konut yoğurdu
1 su bardağı kaynar su
Zeytinyağı
Tuz
5 kol maydanoz

Kremasız Ve Unsuz Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları soyup yıkayıp doğradım ve tencereye aldım.
Üzerine doğradığım soğanı ve sarımsağı ekledim.
Kaynar suyu ek edip pişirdim.
Blender ile çekip zeytin yağını ekledim.
Yoğurdu uygunca çırpıp az su ile inceledim.
Sonra yavaş yavaş karıştırarak mantara ekledim.
Yoğurdun kesilmemesi göz göz kaynayıncaya kadar çorbayı karıştırdım.
En son ince doğradığım maydanoz ve tuzu ekleyip ocaktan aldım. Sıhhat afiyet olsun
Kremasız Ve Unsuz Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst