Kremalı Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
2 adet tavuk göğüsü
1 adet kırmızı biber
2 -3 adet yeşil biber
1 paket krema
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet kuru soğan
Sıvı yağ
Karabiber
Kekik
Nane
Kremalı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar küp küp doğranır.
Tencere yahut tavaya alınır.
Üzerine sıvı yağ eklenir ve ocağın altı yakılır.
Tavuklar kavrulmaya başlanır.
Suyunu salıp çektiğinde ocağın altı kısılır.
Küp küp doğranmış biberler eklenir ve 2-3 dakika daha kavrulur.
Tuz ve baharatlar eklenerek kavrulmaya devam edilir.
En son krema eklenir ve orta ateşte kremasını çekinceye kadar pişirilir.
Yaklaşık 15 dakikada yemeğimiz hazırdır.
Baharatlar isteğe bağlıdır.Şimdiden afiyet olsun
Kremalı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet tavuk göğüsü
1 adet kırmızı biber
2 -3 adet yeşil biber
1 paket krema
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet kuru soğan
Sıvı yağ
Karabiber
Kekik
Nane
Kremalı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar küp küp doğranır.
Tencere yahut tavaya alınır.
Üzerine sıvı yağ eklenir ve ocağın altı yakılır.
Tavuklar kavrulmaya başlanır.
Suyunu salıp çektiğinde ocağın altı kısılır.
Küp küp doğranmış biberler eklenir ve 2-3 dakika daha kavrulur.
Tuz ve baharatlar eklenerek kavrulmaya devam edilir.
En son krema eklenir ve orta ateşte kremasını çekinceye kadar pişirilir.
Yaklaşık 15 dakikada yemeğimiz hazırdır.
Baharatlar isteğe bağlıdır.Şimdiden afiyet olsun
Kremalı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı