Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Gereçler
400 gram kuşbaşı et
200 gram istiridye mantarı
1 paket krema
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz, karabiber
Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı Yapılışı
Öncelikle etleri ocağa alıyoruz ve suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Sonra biraz yağ koyup kavuruyoruz piştikten sonra mantarları yıkayıp doğrayıp ekliyoruz.
Suyunu çeken kadar güzelce pişirdikten sonra biraz daha yağ ekleyip kavuruyoruz.
Piştikten sonra altını kapatıp krema, tuz ve karabiber ekleyip karıştırıyoruz.
400 gram kuşbaşı et
200 gram istiridye mantarı
1 paket krema
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz, karabiber
Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı Yapılışı
Öncelikle etleri ocağa alıyoruz ve suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Sonra biraz yağ koyup kavuruyoruz piştikten sonra mantarları yıkayıp doğrayıp ekliyoruz.
Suyunu çeken kadar güzelce pişirdikten sonra biraz daha yağ ekleyip kavuruyoruz.
Piştikten sonra altını kapatıp krema, tuz ve karabiber ekleyip karıştırıyoruz.