- Konu Yazar
- #1
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
8-9 adet mantar
1 orta uzunluk soğan
1 kutu krema
2 yemek kaşığı un
Su ( yaklaşık 6-7 su bardağı )
Tuz
Karabiber
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tenceremize sıvı yağ koyalım, soğanları küp küp doğrayıp ekleyelim.
Mantarlarımızıda küp küp doğrayalım soğanla bir arada kavuralım.
Kavrulup suyunu çeken mantarın içine un ekleyip karıştıralım.
Kremamızı ekleyelim karıştırmaya devam edelim.
Suyumuzu azar azar ekleyelim topaklanma kalmayana kadar karıştıralım.
Tuz,karabiber ekleyip pişmeye bırakalım.
Kısık ateşte 15 dakika daha pişirelim.Afiyet olsun.
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
8-9 adet mantar
1 orta uzunluk soğan
1 kutu krema
2 yemek kaşığı un
Su ( yaklaşık 6-7 su bardağı )
Tuz
Karabiber
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tenceremize sıvı yağ koyalım, soğanları küp küp doğrayıp ekleyelim.
Mantarlarımızıda küp küp doğrayalım soğanla bir arada kavuralım.
Kavrulup suyunu çeken mantarın içine un ekleyip karıştıralım.
Kremamızı ekleyelim karıştırmaya devam edelim.
Suyumuzu azar azar ekleyelim topaklanma kalmayana kadar karıştıralım.
Tuz,karabiber ekleyip pişmeye bırakalım.
Kısık ateşte 15 dakika daha pişirelim.Afiyet olsun.
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı