- Konu Yazar
- #1
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
️250 g mantar (küçük doğranmış)
️2 adet soğan (küçük doğranmış)
️3 yemek kaşığı tereyağı(40g)
️4 yemek kaşığı un
️1 lt zerzevat suyu
️100 ml krema
️10 g maydanoz
️1 tutam tuz ve karabiber
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları tereyağında kavurun.
Mantarları ekleyin kavurun.
Şimdi unu ekleyin ve karıştırın.
Sebze suyunu ve maydanozu ek edin.
Tuz ve karabiberle tatlandırın.
Çorbamızı kaynatalım.
Kaynadıktan sonra blender ile püre haline getirin.
Son olarak kremayı ekleyin ve tekrar karıştırın.
İsterseniz başka tavada yağda kızarmış mantarları çorbaya başka olarak ekleyebilirsiniz.
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
️250 g mantar (küçük doğranmış)
️2 adet soğan (küçük doğranmış)
️3 yemek kaşığı tereyağı(40g)
️4 yemek kaşığı un
️1 lt zerzevat suyu
️100 ml krema
️10 g maydanoz
️1 tutam tuz ve karabiber
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları tereyağında kavurun.
Mantarları ekleyin kavurun.
Şimdi unu ekleyin ve karıştırın.
Sebze suyunu ve maydanozu ek edin.
Tuz ve karabiberle tatlandırın.
Çorbamızı kaynatalım.
Kaynadıktan sonra blender ile püre haline getirin.
Son olarak kremayı ekleyin ve tekrar karıştırın.
İsterseniz başka tavada yağda kızarmış mantarları çorbaya başka olarak ekleyebilirsiniz.
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı