AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kremalı Körili Tavuk

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Kremalı Körili Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
500 gram tavuk bonfile
1 küçük kuru soğan
2 sivri biber
100 ml krema
Tuz, karabiber, kekik, köri
Sıvı yağ

Kremalı Körili Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk bonfile kuşbaşı doğranır.
Tuz, karabiber, kekik ve biraz sıvı yağ eklenip karıştırılır. Vakit varsa 1 2 saat kadar bekletilir.
Tava ateşte ısıtılıp tavuklar eklenir.
Tavukların rengi değişip beyazlamaya başlayınca küp küp doğranan soğan ve biberler eklenir. Suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte kapağı kapalı pişirilir.
Suyunu çekince köri eklenir.
En son krema da eklenip birkaç kaynama gelene kadar pişirilir.Afiyet olsun Instagram: @tariflerim_ve_sunumlarim.
Kremalı Körili Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst