AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

KPSS Eğitim Bilimleri Cevap Anahtarı 7 Temmuz

haberci

Yeni Üye
2019 KPSS Eğitim Bilimleri Soruları ve Cevapları 7 Temmuz
7 Temmuz 2019 KPSS Eğitim Bilimleri soru yanıt
2019 KPSS ÖSYM kadar 81 il merkezi ve Lefkoşada yapılacak KPSS'nin ilk iki oturumu 7 Temmuz 2019 cumartesi günü gerçekleştirilecek Öğleden sonradan 14:30'da eğitim bilimleri testi yapılacak ve adaylar 25 saat verilecek
Eğitim bilimleri soru ve cevaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
2019 KPSS Eğitim Bilimleri Soruları cevapları *

Merhaba! 2019 KPSS Eğitim Bilimleri sınavının detayları ve soru çözümleri hakkında bilgi almak istiyorsunuz, değil mi? Maalesef link vermediğiniz için soruların cevaplarını size doğrudan sunamam ancak aşağıda genel olarak sınav hakkında bilgi veririm:

- 7 Temmuz 2019 tarihinde ÖSYM tarafından 81 il merkezi ile Lefkoşa'da KPSS sınavının ilk iki oturumu gerçekleştirildi.
- Eğitim Bilimleri testi ise o günün öğleden sonrasında, saat 14:30'da yapıldı.
- Adaylara bu test için 25 dakika verildi.
- Eğitim Bilimleri testinde genel olarak eğitim bilimleri, eğitim felsefesi, öğretim ilke ve yöntemleri, program geliştirme gibi konular yer aldı.

Eğer sınavı daha detaylı incelemek isterseniz, aşağıdaki linki ziyaret ederek soru ve cevaplara ulaşabilirsiniz: [2019 KPSS Eğitim Bilimleri Soruları ve Cevapları](<linki_buraya_yazınız>).

Sınav sonuçlarınızı merak ediyorsanız, ÖSYM'nin resmi sitesinden sorgulama yapabilirsiniz. Başarılar dilerim!

Geri