AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

KPSS 2022 basvuru ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

KPSS 2022 basvuru ne zaman?​

2022- KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT başvuruları, 24 Mayıs – 06 Haziran 2022 tarihleri arasında alınacaktır. DHBT başvuruları ise 07 – 17 Ekim 2022 tarihleri arasında olacaktır.

KPSS başvuru ücreti ne kadar?​

KPSS başvuru ücreti, KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri Oturumu (Her Bir Oturum İçin) 115 lira, KPSS Alan Bilgisi Sınavları (Her Bir Oturum İçin) : 80 lira, ÖABT (Her Bir ÖABT Alanı İçin) 115 lira olarak açıklandı.

KPSS 2022 ne zaman lisans?​

KPSS 2022 ne zaman lisans?
2022 KPSS NE ZAMAN? KPSS lisans oturumları genel yetenek-genel kültür testi ile başlayacak ve 31 Temmuz’da düzenlenecek. Alan bilgisi sınavı ise 6 Ağustos ve 7 Ağustos’ta yapılacak. ÖABT ise 14 Ağustos tarihinde düzenlenirken; DHBT ise 27 Kasım tarihinde düzenlenecek.

KPSS lisans başvuruları ne zaman?​

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 2022’de yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans başvuruları yarın başlıyor. 24 Mayıs’ta başlayan başvurular 6 Haziran’da sona erecek. KPSS Önlisans başvuruları ise 3 Ağustos’ta başlayıp 15 Ağustos’ta bitecek. Sınav ise 2 Ekim’de gerçekleşecek.

KPSS sınav başvuruları ne zaman?​

KPSS LİSANS: KPSS Alan Bilgisi, KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi sınav başvurusu 24.05.2022 ile 06.06.2022 tarihileri arasında yapılacak. KPSS ORTAÖĞRETİM: KPSS Ortaöğretim başvurusu 01.09.2022 ile 13.09.2022 tarihleri arasında yapılacak.

2022 KPSS Başvurusu Nasıl Yapılır?​

2022 KPSS Başvurusu Nasıl Yapılır?
KPSS başvurusu yapmak isteyen adaylarbaşvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından tamamlayabilecek.
KPSS ilk başvuru nasıl yapılır?​
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) ais.osym.gov.tr internet adresinden, ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) mobil uygulamasından ve ÖSYM’nin yurt genelindeki bürolarından yapılacak.
Ortaöğretim KPSS Ne Zaman?​
KPSS Ortaöğretim oturumu için başvurular 1-13 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Sınav ise 6 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

2022 lisans KPSS Ne Zaman?​

2022 lisans KPSS Ne Zaman?

Ön Lisans KPSS ne zaman 2022?​

KPSS ORTAÖĞRETİM: KPSS Ortaöğretim başvurusu 01.09.2022 ile 13.09.2022 tarihleri arasında yapılacak. KPSS ÖNLİSANS: KPSS önlisans başvurusu 03.08.2022 ile 15.08.2022 arasında yapılacak.

KPSS sınavı ne zaman 2022?​

KPSS 2022 SINAV TARİHLERİ EKPSS 24 Nisan, KPSS Lisans (GY,GK/EĞT.B) 31 Temmuz, KPSS Lisans (Alan Bilgisi) 6-7 Ağustos, KPSS ÖABT 14 Ağustos, KPSS Önlisans 2 Ekim, KPSS Ortaöğretim 6 Kasım, KPSS DHBT 27 Kasım tarihlerinde organize edilecek.

KPSS 2022'ye yönelik bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederiz. Aşağıda verdiğiniz bilgilerin detaylarına göre cevaplar vereceğim:

1. **KPSS 2022 Başvuru Tarihleri:**
- 2022 KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT başvuruları 24 Mayıs - 06 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak.
- DHBT başvuruları ise 07 - 17 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

2. **KPSS Başvuru Ücretleri:**
- KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri Oturumu için her bir oturum için 115 lira,
- KPSS Alan Bilgisi Sınavları için her bir oturum için 80 lira,
- ÖABT için her bir alan için 115 lira olarak belirlenmiştir.

3. **KPSS 2022 Lisans Sınav Tarihleri:**
- KPSS lisans oturumları genel yetenek-genel kültür testi ile başlayacak ve 31 Temmuz’da gerçekleşecek.
- Alan bilgisi sınavı ise 6 Ağustos ve 7 Ağustos’ta yapılacak.
- ÖABT 14 Ağustos tarihinde düzenlenirken; DHBT ise 27 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

4. **KPSS Lisans Başvuru Tarihleri:**
- KPSS lisans başvuruları 24 Mayıs'ta başlayacak ve 6 Haziran'da son bulacak.
- KPSS Önlisans başvuruları ise 3 Ağustos'ta başlayacak, 15 Ağustos'ta bitecek ve sınav 2 Ekim'de gerçekleşecektir.

5. **KPSS Sınav Başvuru Bilgileri:**
- KPSS Lisans Alan Bilgisi, Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi sınav başvuruları 24 Mayıs 2022 ile 06 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
- KPSS Ortaöğretim sınavı için başvurular ise 01 Eylül 2022 ile 13 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak ve sınav 6 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek.

6. **KPSS Başvuru Yöntemleri:**
- KPSS başvurusu yapmak isteyen adaylar başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak [ais.osym.gov.tr](https://ais.osym.gov.tr) internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından tamamlayabilirler.

Eğer başka bir konuda daha detaylı bilgi almak isterseniz, sormaktan çekinmeyin. Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri