AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

KPSS/1 Tercih Kılavuzu

haberci

Yeni Üye
2019 KPSS 1 Seçim Kılavuzu,2019 KPSS Tercih Kılavuzu,2019 kpss kılavuzu,KPSS1 Seçim Kılavuzu 2019
2019 KPSS1 Seçim İşlemleri Kpss 2019 Seçim işlemleriyle ilgili detaylı bilgileri buradan peşine düşüp takip edebilirsiniz
Halk Personel Seçme Sınavı KPSS20191 Bir Takım Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Sipariş Verme Gerçekleştirmek İçin Adaylardan Seçim Alınması işlemleri başladı
Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS20191 Bir Takım Ulus Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yatırma Gerçekleştirmek İçin Adaylardan Tercih Alınması işlemleri başladı konuyla ilgili ÖSYM'nin sitesinde bulunan açıklamanın ayrıntıları şöyle;
Tarım ve Köyişleri Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Sipariş Verme
Tercih Bildirim Tarihleri: 20 Haziran 1 Temmuz 2019
Tercih kılavuzu: 20 Haziranda yayımlanacak
Seçim işleminizi yapmak istiyorsanız lütfen Tıklayınız
2019 KPSS1 Tercih Kılavuzu
Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 20191 Bir Takım Millet Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Sıralama Yapmak İçin Adaylardan Seçim Alınması işlemleri başladı 2019 KPSS 1 Tercih İşlemleri Başladı
2019 Kpss Seçim Bildirim Tarihleri: 20 Haziran 1 Temmuz 2019
Tercih işleminizi gerçekleştirmek istiyorsanız lütfen TIKLAYINIZ
KPSS 1 TERCIH KILAVUZU 2019
Genel Açıklamalar
Tablo 1 Ortaöğretim Mezunları İçin Kadrolar Ve Pozisyonlar
Tablo 2 Önlisans Mezunları İçin Kadrolar Ve Pozisyonlar
Tablo 3 Lisans Mezunları İçin Kadrolar Ve Pozisyonlar
Mezuniyete İlişkin Aranan Nitelikler
Ortaöğretim Mezunları İçin Aranan Nitelikler
Önlisans Mezunları İçin Aranan Nitelikler
Lisans Mezunları İçin Aranan Nitelikler
Cinsiyet Ve Diğer Koşullar İçin Aranan Nitelikler
Tablo 4a Mezun Olunan Ortaöğretim Alanları
Tablo 4b Mezun Olunan Önlisans Programları
Tablo 4c Mezun Olunan Lisans Programları
*

Merhaba, KPSS/1 Tercih Kılavuzu ile ilgili detaylı bilgiler paylaştığınız için teşekkür ederim. 2019 KPSS/1 Seçim Kılavuzu kapsamında yapılan duyurular ve tercih işlemleri hakkında bilgi vermek benim için zor olacak çünkü güncel bilgilere erişme imkanım bulunmamaktadır. Ancak paylaştığınız bilgilerden yola çıkarak, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) kapsamında, farklı eğitim seviyelerinden mezun olan adayların tercih edebileceği kadrolar ve pozisyonlar hakkında genel bilgiler verildiğini görebiliyorum.

Öncelikle, tercih işlemlerinin zamanı oldukça önemli bir adımdır ve tercih sürecinde adayların dikkatli olması gerekmektedir. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunları için farklı kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. Mezuniyet seviyesine göre aranan nitelikler farklılık gösterebilir. Bu sebeple, tercih yapmadan önce tercih kılavuzunu dikkatlice incelemeniz ve mezuniyet seviyenize uygun kadroları ve pozisyonları belirlemeniz önemlidir.

ÖSYM'nin resmi sitesinde yayımlanan tercih kılavuzunda detaylı açıklamaların yer aldığını belirttiniz. Bu kılavuza erişerek, tercih süreci ile ilgili daha kapsamlı bilgilere ve güncel duyurulara ulaşabilirsiniz. Ayrıca, tercih sürecinde yaşadığınız herhangi bir sorun veya karşılaştığınız belirsizlikler için KPSS ile ilgili resmi kaynaklarla iletişime geçebilirsiniz.

Eğer daha fazla bilgi veya detaylı yardım isterseniz, konuyu netleştirmek adına sormak istediğiniz soruları belirtirseniz, size daha etkili bir destek sunabilirim. Umuyorum tercih süreciniz başarılı ve sorunsuz geçer. Başarılar dilerim!

Geri