- Konu Yazar
Kpmg Nedir? Kpmg Ne Demek? sorusunun cevabı, global bir danışmanlık şirketi olan KPMG’yi ifade eder. KPMG, finansal denetim, vergi, danışmanlık ve risk yönetimi alanlarında hizmet veren bir şirkettir. Şirket, dünya genelinde 147 ülkede faaliyet göstermektedir ve 219,000 çalışanı bulunmaktadır. Türkiye’de de faaliyetleri bulunan KPMG, müşterilerine finansal strateji, işletme performansı ve risk yönetimi konularında danışmanlık hizmeti sunar. Ayrıca teknoloji ve inovasyon alanlarında da müşterilerine destek olur. KPMG, dünya genelindeki şirketlerin büyümesine ve başarısına katkı sağlamayı hedefleyen bir danışmanlık şirketidir.
İçindekiler
KPMG Ne Demek? KPMG, Klynveld Peat Marwick Goerdeler kelimelerinin baş harflerinden oluşur.
KPMG, dünya genelinde 150’den fazla ülkede faaliyet gösterir.
KPMG, dünya genelinde 220 binden fazla çalışana sahiptir.
Şirket, müşterilerine çözüm odaklı yaklaşım sunar.
KPMG Türkiye, müşterilerine farklı sektörlere özel çözümler sunar.
İçindekiler
KPMG Nedir?
KPMG dünya genelinde faaliyet gösteren bir denetim, vergi ve danışmanlık firmasıdır. Şirket, işletmelerin finansal raporlama süreçlerine yardımcı olmakta ve yönetim danışmanlığı hizmetleri sunmaktadır. KPMG, 1987 yılında kurulmuştur ve dünya genelinde 150’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir.
KPMG Ne Demek?
KPMG, “Klynveld Peat Marwick Goerdeler” ifadesinin kısaltmasıdır. Bu ifade, 1987’de Klynveld Main Goerdeler, Peat Marwick International ve Deutsche Treuhandgesellschaft şirketlerinin birleşmesiyle oluşan yeni şirketin adıdır.
KPMG Hangi Hizmetleri Sunar?
KPMG, denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunar. Denetim hizmetleri, işletmelerin finansal raporlarının doğruluğunu ve güvenilirliğini kontrol etmeyi içerir. Vergi hizmetleri, işletmelerin vergi beyannamelerini hazırlamak ve vergi yükünü minimize etmek için danışmanlık sağlar. Danışmanlık hizmetleri ise yönetim danışmanlığı, risk danışmanlığı, teknoloji danışmanlığı ve finansal danışmanlık gibi alanlarda hizmetler sunar.
KPMG Hangi Ülkelerde Faaliyet Göstermektedir?
KPMG, dünya genelinde 150’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Şirketin en büyük ofisleri ABD, İngiltere, Almanya, Japonya, Hindistan, Avustralya ve Kanada’da bulunmaktadır.
KPMG Kaç Yılında Kurulmuştur?
KPMG, 1987 yılında Klynveld Main Goerdeler, Peat Marwick International ve Deutsche Treuhandgesellschaft şirketlerinin birleşmesiyle kurulmuştur.
KPMG Hangi Sektörlere Hizmet Verir?
KPMG, birçok sektöre hizmet verir. Bunlar arasında finans, enerji, sağlık, perakende, teknoloji, telekomünikasyon, otomotiv, turizm ve kamu sektörü yer almaktadır.
KPMG Hangi Hukuk Şirketiyle Ortak Çalışır?
KPMG, Avustralya merkezli hukuk şirketi “Clayton Utz” ile iş birliği yapmaktadır. Bu iş birliği, KPMG’nin vergi, denetim ve danışmanlık hizmetlerini desteklemek için yapılmıştır.
KPMG Nasıl Bir Şirkettir?
KPMG, dünya genelinde faaliyet gösteren bir denetim, vergi ve danışmanlık firmasıdır. Şirket, işletmelerin finansal raporlama süreçlerine yardımcı olmakta ve yönetim danışmanlığı hizmetleri sunmaktadır. KPMG, müşterilerine yüksek kaliteli hizmetler sunmak için uzman bir kadroya sahiptir.
KPMG Hangi Konularda Eğitimler Düzenler?
KPMG, çeşitli konularda eğitimler düzenler. Bunlar arasında finansal raporlama, vergi, yönetim danışmanlığı, risk yönetimi, teknoloji, stratejik planlama ve insan kaynakları yer almaktadır. Eğitimler, müşterilerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir.
KPMG Hangi Firmalarla Ortak Çalışır?
KPMG, dünya genelinde birçok firmayla iş birliği yapmaktadır. Bu firmalar arasında IBM, Microsoft, Oracle, SAP, Cisco, Dell, HP ve Accenture yer almaktadır.
KPMG Hangi Alanlarda Danışmanlık Hizmeti Sunar?
KPMG, birçok alanda danışmanlık hizmeti sunar. Bunlar arasında yönetim danışmanlığı, risk danışmanlığı, teknoloji danışmanlığı, finansal danışmanlık, insan kaynakları danışmanlığı, sürdürülebilirlik danışmanlığı ve vergi danışmanlığı yer almaktadır.
KPMG Hangi İş İlanlarına Başvuru Yapabilirim?
KPMG, çeşitli pozisyonlarda iş ilanları yayınlamaktadır. Bunlar arasında denetçi, vergi uzmanı, yönetim danışmanı, risk danışmanı, teknoloji danışmanı, finansal danışman, insan kaynakları uzmanı ve pazarlama uzmanı pozisyonları yer almaktadır.
KPMG Hangi Ödülleri Kazanmıştır?
KPMG, dünya genelinde birçok ödül kazanmıştır. Bunlar arasında “En İyi Denetim Firması”, “En İyi Vergi Danışmanlığı Firması”, “En İyi Yönetim Danışmanlığı Firması” gibi ödüller yer almaktadır.
KPMG Hangi İşletmelere Danışmanlık Hizmeti Sunar?
KPMG, birçok işletmeye danışmanlık hizmeti sunar. Bunlar arasında küçük ve orta ölçekli işletmeler, büyük şirketler, finansal kuruluşlar, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve uluslararası kuruluşlar yer almaktadır.
KPMG Hangi Sosyal Sorumluluk Projelerini Destekler?
KPMG, çeşitli sosyal sorumluluk projelerini destekler. Bunlar arasında eğitim, sağlık, çevre, toplumsal cinsiyet eşitliği, gençlik ve yoksullukla mücadele gibi konular yer almaktadır. KPMG, müşterilerinin toplumsal sorumluluk projelerine de destek vermektedir.
KPMG Hangi Eğitimler Verir?
KPMG, çeşitli konularda eğitimler düzenler. Bunlar arasında finansal raporlama, vergi, yönetim danışmanlığı, risk yönetimi, teknoloji, stratejik planlama ve insan kaynakları yer almaktadır. Eğitimler, müşterilerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir.
KPMG Hangi Topluluklara Hizmet Verir?
KPMG, birçok topluluğa hizmet verir. Bunlar arasında işletme sahipleri, yöneticiler, finansal uzmanlar, vergi uzmanları, danışmanlar, mühendisler, avukatlar ve öğrenciler yer almaktadır.
KPMG Hangi İş Modelleri Üzerinde Çalışır?
KPMG, çeşitli iş modelleri üzerinde çalışır. Bunlar arasında dijital iş modelleri, sürdürülebilir iş modelleri, yenilikçi iş modelleri, hizmet odaklı iş modelleri ve ürün odaklı iş modelleri yer almaktadır.
Kpmg Nedir? Kpmg Ne Demek?
KPMG, dünyanın en büyük dört muhasebe firmasından biridir. |
Şirket, danışmanlık, vergi ve denetim hizmetleri sunar. |
1991 yılında kurulmuş olan KPMG Türkiye, İstanbul’da yer almaktadır. |
KPMG, sürdürülebilirlik ve çevre konularında da çalışmalar yapar. |
Şirket, finans, sağlık, enerji, teknoloji gibi birçok sektöre hizmet verir. |
KPMG Ne Demek? KPMG, Klynveld Peat Marwick Goerdeler kelimelerinin baş harflerinden oluşur.
KPMG, dünya genelinde 150’den fazla ülkede faaliyet gösterir.
KPMG, dünya genelinde 220 binden fazla çalışana sahiptir.
Şirket, müşterilerine çözüm odaklı yaklaşım sunar.
KPMG Türkiye, müşterilerine farklı sektörlere özel çözümler sunar.