Közlenmiş Kahvaltılık Acuka

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Közlenmiş Kahvaltılık Acuka Tarifi İçin Malzemeler
5 adet etli kapya
2 patlıcan
2 yemek kaşığı domates salçası
3 dilim bayat ekmek
5 diş sarımsak
1 su bardağı ceviz içi
Yarım çay bardağı zeytinyağ
Tuz, pulbiber, karabiber, kimyon
Tuz ve baharatlarını istenilen çeşit ve miktarda kullanabilirsiniz

Közlenmiş Kahvaltılık Acuka Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Biberle patlıcanları ocakta veya mümkünse közde közleyip kabuklarını soyalım.
Bütün malzemeleri ceviz hariç hepsini rondoyla krem haline gelene kadar çalıştıralım.
En son cevizi ekleyip bir kez daha şöyle bir döndürelim.
Cevizleri çok ezmeyelim kıtır kalırsa daha iyi olur.
Üstünü ceviz ve zeytin yağıyla süsleyebilirsiniz.
Not; Küçük mutfak aletlerini çalıştırırken dikkat etmemiz gereken şey işlem bitene kadar çalıştırmayıp duraklatarak çalıştıralım.

Sebzeleri fırında közlerseniz o tadı alamazsınız köz kokusu tadı olursa çok daha lezzetli oluyor.

İçine konulan salça da ev yapımı olursa mükemmel sonuç elde edersiniz.

Afiyet olsun.

Közlenmiş Kahvaltılık Acuka Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst