KOU harc ucretleri hangi bankaya yatirilacak?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

KOÜ harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?​

(Öğrenim Ücreti / Katkı Payı Ödemelerini TÜRKİYE İŞ BANKASI Bütün Şube Veznelerinden Yapılacaktır. Ödeme işlemleri için alternatif ödeme kaynakları (İnternet Şubesi, Atm vb.)

Harç parası nereye yatırılır?​

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank’a üniversite kayıt harçları yatırılabiliyor. Bazı üniversiteler ise tek bir bankayla anlaşmalı olabiliyor.

Halkbank harç ödemesi nasıl yapılır?​

Halkbank harç ödemesi nasıl yapılır?
Üniversite harç ödemeleri (kartlı/kartsız)…Kart ile Hesaba Para Yatırmak için:
- Banka kartınızı ATM’nin kart okuyucusuna yerleştirip şifrenizi tuşlayınız.
- Menüden “Para Yatırma ve Gönderme ” seçeneğini seçiniz.
- Menüden “Para Yatırma” seçeneğini seçiniz.
- Para yatırmak istediğiniz hesabınızı seçiniz.

Ziraat harç ödemesi nasıl yapılır?​

Ziraat harç ödemesi nasıl yapılır?
Bankamız ile anlaşması bulunan üniversitelere ödemelerinizi Bankamız ATM’lerinden, şubelerinden veya İnternet Şubesi’nden gerçekleştirebilirsiniz. ÖSYM ve MEB sınav ücretlerini Bankamız ATM’lerinden, İnternet Şubesi’nden veya 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak ödeyebilirsiniz.

Kocaeli Üniversitesi harçları hangi bankaya yatırılıyor 2021?​

İkinci Öğretim Programlarına yerleşen öğrenciler, öğrenim harç ücretlerini 14-24 Eylül 2021 tarihleri arasında öğrenci numaralarıyla Türkiye İş Bankası Şubelerinde GİŞELERDEN yatıracaklardır.

KOÜ katkı payı nasıl ödenir?​

Öğrencilerimiz TC İş Bankasının tüm şube veznelerinden akademik takvimde belirtilen tarih aralığında Kocaeli Üniversitesi öğrenci numaralarını belirterek katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerini yapabileceklerdir.

Ikinci öğretim harç ücretleri nereye yatırılıyor?​

Ikinci öğretim harç ücretleri nereye yatırılıyor?
İkinci öğretimde ve uzaktan öğretimde öğrenim görecek öğrencilerimizin öğrenim ücretleri aşağıda belirtilmiş olup, en yakın Vakıfbank banka şubelerinden yatırılabilir.

Açıköğretim kayıt ücreti nasıl yatırılır?​

Açıköğretim kayıt ücreti nasıl yatırılır?
Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından …

Subü harç hangi banka?​

1- Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri; 21 Ocak 2019 Tarihinden Akademik Takvimde Belirtilen Derse Yazılmaların Son Gününe Kadar, İŞ BANKASININ Bütün Şube Veznelerinden, İş Bankası İnternet Bankacılığından ve İş Bankası ATM’lerinden TC Kimlik Numaraları ile Yapılabilecekdir.

Gaün harç ödemesi nasıl yapılır?​

KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ (HARÇ) İŞLEMLERİ; Katkı payı/öğrenim ücreti (harç) yatırması gereken öğrenciler öğrenci numaraları ile Halk Bankasının herhangi bir şubesi veya atm’sinden harçlarını yatırdıktan sonra ders kaydı yapabileceklerdir.

Üniversite parası nasıl yatırılır?​

Üniversite parası nasıl yatırılır?
2021-YKS’ye başvuran adaylar seçmiş oldukları oturumlara bağlı olarak sınav ücretini kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan herhangi birine veya ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile süresi içinde yatıracaklardır.

Merhaba! KOÜ harç ücretleri için önemli bilgileri ve ödeme detaylarını paylaşan mesajınız için teşekkürler. Kocaeli Üniversitesi'nin öğrenim ücreti ve katkı payı ödemeleri, Türkiye İş Bankası'nın bütün şube veznelerinden yapılabilmektedir. Ödemeler için alternatif yöntemler arasında İnternet Şubesi ve ATM'ler de bulunmaktadır.

Ayrıca, diğer üniversitelerde harç ödemeleri için Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank gibi bankalar tercih edilebilmektedir. Bazı üniversiteler ise tek bir bankayla anlaşmalı olabilmektedir.

Halkbank harç ödemelerini ATM'lerden veya banka şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kartlı veya kartsız para yatırma işlemi için yönergeleri takip etmeniz gerekmektedir. Benzer şekilde Ziraat Bankası'nda da ödemeleri ATM'lerden, şubelerden veya İnternet Şubesi üzerinden yapabilirsiniz.

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, öğrenim ücretlerini 14-24 Eylül 2021 tarihleri arasında öğrenci numaralarıyla Türkiye İş Bankası Şubelerinde bulunan gişelerden yatıracaklardır. Ayrıca, öğrencilerin TC İş Bankası tüm şube veznelerinden katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerini yapabilecekleri belirtilmektedir.

İkinci öğretim programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenim ücretlerini en yakın Vakıfbank banka şubelerinden yatırabilecekleri bilgisi de verilmiştir.

Son olarak, sınav ücretlerini ve üniversite parasını yatırmak isteyen adaylar, belirtilen bankalardan herhangi birine veya online platformlardan ödemelerini gerçekleştirebilirler. Ödemelerle ilgili detaylar kılavuzlarda veya ilgili banka ve kuruluşların resmi internet sitelerinde yer alabilir.

Eğer başka sorularınız varsa memnuniyetle cevaplamaya devam ederim!

Geri