- Konu Yazar
Kotonun globalde kaç mağazası var?
203’ü yurtdışında, 300’den fazlası yurtiçinde olmak üzere 504 mağazada, dünya genelinde ise 800’den fazla satış noktasında bulunan Koton, 2023 yılında 5 kıtada, en zengin ve en beğenilen koleksiyonlara sahip hızlı moda markası olmayı hedeflemektedir.Koton sahibi kim nereli?
Adapazarı’nda doğdum. İstanbul’da psikoloji okudum. Eğitimciyim ama mesleğimi çok az yaptım. 1988’de Koton’un ilk adımını attık. İstanbul Kuzguncuk’ta 25 metrekarede ihracat fazlası satarak başladık.Koton kime satıldı?
Koton kime satıldı?Koton’un yüzde 50 hissesi 2012’de özel sermaye fonu özel girişim sermayesi Turkven’in sahibi olduğu Hollanda merkezli Nemo Apparel BV’ye satılmıştı.
Koton ne kadara satıldı?
Koton ne kadara satıldı?Türkiye’nin büyüme rekortmeni hazır giyim markası Koton, yüzde 50’sini özel girişim sermayesi Turkven’in sahibi olduğu Hollanda merkezli Nemo Apparel BV’ye yaklaşık 500 milyon dolara sattı.
Koton kaç mağazası var 2021?
Koton, yaklaşık 10 binden fazla çalışanı ve 284’ü Türkiye’de 188’İ yurt dışında olmak üzere toplam 472 mağaza ile yaklaşık 30 ülkede bulunan ve merkezi İstanbul olan en büyük mağazalar zincirlerinden biri.İstanbul’da kaç tane Koton mağazası var?
Koton, yaklaşık 8.500’den fazla çalışanı ve 275’i Türkiye’de 159’u yurt dışında olmak üzere toplam 434 mağaza ile 28 ülkede bulunan ve merkezi İstanbul olan mağazalar zinciridir….Koton.Endüstri | Perakende
Genel merkezi | İstanbul , Türkiye
Hizmet verilen alan(lar) | Tüm dünya
Kilit kişiler | Yılmaz Yılmaz
Ürün | Giyim
Dr Bülent Sabuncu kimdir?
Dr Bülent Sabuncu kimdir?Dünyada 30’a yakın ülkede 510 mağazasıyla faaliyetlerini sürdüren Türk moda sektörünün öncü kuruluşu Koton’un yeni CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu oldu. Yaklaşık bir yıldır Koton’da Destek Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapan Sabuncu, bundan böyle şirketin tüm operasyonlarının sorumluluğunu üstlenecek.
Gülden Yılmaz kimdir?
Gülden Yılmaz kimdir?Koton’un kurucusu ve yönetim kurulu üyesi. 80’li yıllarda açtığı küçük bir butikle Koton’un temellerini attı. Eşi Yılmaz Yılmaz’la birlikte Koton’u hızlı modanın öncülerinden biri haline getirdi. Marka, ünlü isimlerle yaptığı işbirlikleri ve 28 ülkede bulunan 480 mağazasıyla Türk modasında önemli bir yere sahip.
Koton kim aldı?
Hızlı moda alanında faaliyet gösteren Koton’un yüzde 50’si Turkven’in oldu. Özel sermaye fonu Turkven’in şirketin yüzde 50 hissesi için 500 milyon dolara yakın bir bedel ödediği konuşuluyor.Koton Çin malı mı?
Koton giyim firması, 1988 yılında Türkiye’de kurulmuştur. Kurucuları Yılmaz Yılmaz ve Gülden Yılmaz’dır. Koton giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir.Koton kimin markasi?
Koton kimin markasi?Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Koton, 1988 yılında İstanbul’da Yılmaz Yılmaz ve Gülden Yılmaz çifti tarafından kuruldu. Asıl meslekleri subay ve öğretmen olan Yılmaz çifti ihraç fazlası ürünleri satmak amacıyla ufak bir dükkân ile ticarete atıldı.
Koton’un Türkiyede kaç mağazası var?
Koton’un Türkiyede kaç mağazası var?Koton, yaklaşık 8.500’den fazla çalışanı ve 275’i Türkiye’de 159’u yurt dışında olmak üzere toplam 434 mağaza ile 28 ülkede bulunan ve merkezi İstanbul olan mağazalar zinciridir.
Koton hangi illerde var?
Koton AVM Mağazaları01 Burda AVM Adana | Zemin |
10 Burda Avm | Zemin | 0266 502 07 93
14 Burda Avm | Zemin | 0374 274 10 61
17 Burda Avm | 1. Kat | 0286 218 25 10
212 Avm /Outlet | -2. Kat | 0212 602 39 30
Koton istanbulda hangi Avm’de var?
Find a Store- TR Istanbul Isfanbul Avm Szn Ktn.
- TR Istanbul Vadı Istanbul Avm Szn Ktn.
- TR Istanbul Mall of Istanbul Avm Szn Ktn.
- TR Istanbul Bayrampasa Forum Istanbul Avm Szn Ktn.
- TR Istanbul GazıOsmanpasa Cad Szn Ktn.
- TR Istanbul Capıtol Avm Szn Ktn.
- TR Istanbul Maltepe Carrefour Avm Szn Ktn.
- TR Istanbul Cevahır Avm Szn Ktn.
Cotton sahibi kim?
Cotton sahibi kim?Koton giyim firması, 1988 yılında Türkiye’de kurulmuştur. Kurucuları Yılmaz Yılmaz ve Gülden Yılmaz’dır. Koton giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir. Firmada ki en önemli kişi Yılmaz Yılmaz’dır.
Koton’un sahibi kim ve nereli?
Koton’un sahibi kim ve nereli?Koton, Yönetim Kurulu Üyesi 1966 Adapazarı doğumlu olan Gülden Yılmaz ilk, orta ve lise eğitimini Adapazarı’nda tamamladı. 1987 yılında Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü bitirdikten sonra İstanbul ‘da Özel Dost Lisesi’nde Eğitim Uzmanı olarak görev yaptı.