- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Koşullu emir nedir?
Stop-loss adıyla da bilinen koşullu emir, fiyatlarla ilgili sizin belirlediğiniz şartların gerçekleşmesi halinde aktive olan emir tipidir. Paribu mobil uygulamasındaki özelliği kullanarak belirlediğiniz koşul gerçekleştiğinde emrinizin işlem tahtasına iletilmesini sağlayabilirsiniz.Koşullu biçimlendirme nedir nerelerde kullanılır?
Koşullu biçimlendirme, ilgi çekici hücreleri veya hücre aralıklarını vurgulu görüntülemenizi, alışılmışın dışındaki değerleri vurgulamanızı, ayrıca verideki belirli değişimlere karşılık gelen veri çubukları, renk ölçekleri ve simge kümelerini kullanarak verileri görselleştirmenizi kolaylaştırır.Bunun için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli:
- Adım 1: Stop-loss özelliğiyle alış yapmak için “Piyasalar” sayfasından dilediğiniz kripto parayı seçin.
- Adım 2: Açılan ekranda “Koşul”u seçin.
- Adım 3: “Koşul TL” bölümüne tetikleyici fiyatı yazın.
- Adım 4: “Emir TL” bölümüne alış yapmak istediğiniz fiyatı yazın.
Koşullu ifade ne demek?
Değerleri dönüştüren ifadeler yaratmak için koşul ifadeleri kullanılır. Bu bölümde açıklanan koşul ifadeleri, değerleri bir formdan başka bir forma dönüştüren ifadeleri yaratmak için gerekli oluşturma bloklarıdır.
Kriptoda stop nedir?
Stop emirler, alım satım stratejilerine bağlı kalarak zarar riskini en aza indirmeyi amaçlayan emirlerdir. Kriptopara fiyatı düşerse zararı azaltmak için satış veya fiyat yükselirken fırsatı kaçırmamak için alış emri vermek istiyorsanız stop emirleri kullanabilirsiniz.