AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

KOSGEB yazili sinavindan kac puan almak gerekir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

KOSGEB yazılı sınavından kaç puan almak gerekir?​

– Yazılı sınavda her sınav grubu 100 tam puan üzerinden değerlendirilecektir. Sınavın kazanılması için her gruptan en az 50 puan alınması ve grupların not ortalamasının 70 puandan aşağı olmaması şarttır.
KOSGEB online eğitim sertifikası nasıl alınır?
Uzaktan eğitim ile girişimcilik sertifikası alabilmek için ilk olarak lms.kosgeb.gov.tr adresinden e-Devlet hesabınız ile giriş yapılması gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra Geleneksel Girişimcilik Eğitimi ve İleri Girişimcilik Eğitimi seçeneklerinden biri seçilerek eğitimlere başlanabilir.
KOSGEB girişimcilik Eğitimi kaç bölüm?
İleri Girişimci Adayları toplamda 16 dersten faydalanacak. Girişimci adayları ayrıca, bu 16 dersin bölümler halinde anlatıldığı KOSGEB Girişimcilik El Kitabı’na da e-Akademi üzerinden ulaşabilecek. Editörlüğünü Prof.

KOSGEB hibe desteği nedir?​

Hibe, girişimcilerin yaptığı projeler ve girişimler kapsamında devlet tarafından giderlerini karşılamak amacıyla yapılan yardıma denir. KOSGEB Hibe, girişimcilerin UGE(uygulamalı girişimcilik eğitimi) platformuna katılım belgesi aldıktan sonra yaptıkları harcamaların bir bölümünün karşılanması KOSGEB hibesidir.
Girişimcilik Belgesi kaç yıl geçerli?
“GEÇERLİLİK SÜRESİ DOLMUŞTUR” 2010-2020 yılları arasında sınıf ortamındaki eğitim sonucunda alınan uygulamalı girişimcilik eğitimi katılım belgelerinin geçerliliği 31 Aralık 2020 tarihi itibari ile sona ermiştir.
KOSGEB Uygulamalı girişimcilik eğitimi ne kadar sürüyor?
KOSGEB hibe veya kredi desteği alabilmek için öncelikle uygulamalı girişimcilik eğitimi almanız gerekmektedir. KOSGEB bu eğitimi bedelsiz olarak veriyor. Eğitim yaklaşık 70 saat sürüyor.

KOSGEB hibe kredisi kimlere veriliyor?​

KOSGEB desteklenen sektörler içerisinde yer alan girişimcilere 2020 yılı itibariyle 60.000 TL kadar hibe desteği sağlıyor. Destek, işgücünü ve istihdamı arttırmak için özellikle kadın, engelli, genç girişimcilere, şehit ve gazi yakınlarına avantajlı olarak veriliyor.

Geri