AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Körili Tavuk

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Körili Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
1 adet göğüs eti
1 adet soğanın yarısı
Yarım kutu krema
2 çay kaşığı köri baharatı
Tuz
Dilerseniz mantar
Yeşil biber
Domates

Körili Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavaya sıvı yağ koyalım, jülyen doğradığımız tavukları kavuralım.
Tavuklar kavrulup, suyunu bıraktığı vakit istediğimiz boyutta dilimlediğimiz soğanlarımızı ekleyelim.
Soğanlar kavrulmaya başlayıp, karamelize olduğunda kremamızı, tuzumuzu ve köri baharatımızı ekleyelim.
30 saniye kadar daha kavurduktan sonra servis yapabiliriz. Afiyet olsun.
Körili Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst