AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Köri Soslu Tavuk

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Köri Soslu Tavuk Tanımı İçin Gereçler
500 gr tavuk göğsü yada hindi göğsü
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 adet soğan ( isteğe bağlı bir diş sarımsak )
1 paket krema
1 tatlı kaşığı köri
Tuz, karabiber, toz kırmızı biber

Köri Soslu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel yayvan tenceremize tavuklarımızı jülyen keserek koyuyoruz.
Tavuklarımız renk değiştirene kadar bir hoş çeviriyoruz. Tavuklar sularını verdikten sonrada süzgeç yardımıyla suyunu boşaltıyoruz.
Sonrasında sıvı yağımızı koyup soğanlarımızı bir hoş kavuruyoruz.
İçerisine tavuklarımızı koyup lezzetin birbirine geçmesini bekliyoruz.
Bu süreçten sonra tuz, karabiber, toz biberimizi koyuyoruz.
Sonrasında kremamızı koyup, karıştırdıktan sonra körimizi koyup altını kısıyoruz.
Bu formda biraz bekletiyorum. Yemeğimiz hazır
Köri Soslu Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst