- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Korelilerin cildi nasıl beyaz?
Koreli kadınların beyaz ve pürüzsüz bir tene sahip olmalarının en önemli etkilerinden birisi de sıklıkla pirinç maskesi uygulamalarıdır. Bu maske, ciltteki renk eşitsizliklerini ortadan kaldırdığı gibi cilt tonunu eşitler ve aynı zamanda pamuk gibi bir cilde sahip olmasına yardımcı olur.Jkosmec yüz maskesi nasıl kullanılır?
Kullanım Talimatı Cilt temizliğinden sonra, cilt dokusunu hazırlamak için toner kullanın. 2. Paketi açın, göz ve dudaklarınızı boş bırakacak şekilde maskeyi tüm yüzünüze yerleştirin. 3. Yaklaşık 10-20 dakika sonra, maskeyi çıkarın ve kalan özün emilimi için hafif hafif masaj yapın.Kore Cilt Bakımı’nın Adımları Nelerdir?
- Adım: Yağ Bazlı Temizleyici. Makyajı ya da yüzdeki kiri çözen yağ bazlı temizleyiciler cildin nazik bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur.
- Adım: Temizleyici Köpük.
- 3. Adım: Peeling.
- Adım: Tonik.
- Adım: Esans.
- Adım: Serum.
- 7. Adım: Maske.
- 8. Adım: Göz Kremi/Serumu.
Korelilerin yüzü neden pürüzsüz?
Koreli kadınların sağlıklı ve ışıltılı görünümlerinin arkasında, Kore cilt bakım ve kozmetik ürünlerinin içlerinde bitkisel ya da doğal içerikler bulunması var. Yüzlerine meyve özleri, bitki özleri ve doğal yağlardan oluşan ürünler sürerek bakımlarını yapıyorlar.
1 kağıt maske kaç kere kullanılır?
Kağıt maskeler, tek kullanımlıktır ve iki kez uygulanması önerilmez. Bakım ürünleri yüz üzerine yerleştirildikten sonra formülünde yer alan besleyici unsurlar cilde nüfuz eder. Maskelerin arındırıcı özellikleri, cilt tabakalarındaki kirlerin ve makyaj kalıntılarının çıkmasını sağlar.
Jkosmec yüz maskesi ne işe yarar?
Hyaluronik asit, kendi ağırlığından 1000 kat daha fazla su çekebilen bir nem mıknatısıdır. Hyaluronik asidin nemlendirme gücü cildinizi nemle doldurur ve cildinizin uzun süre sıkı, elastik ve esnek kalmasını sağlar.Korelilerin ten rengi nedir?
Ten rengi Koreliler bilinenin aksine beyaz tenli değildir, tenlerini beyazlatmak için kremler, ilaçlar ve bakım ürünleri kullanırlar. Kore’de ne kadar beyaz tenliysen o kadar güzel-yakışıklı görülürsün.Beyazlatıcı etkisi ile bilinen doğal özlerden biri de zerdeçal. Zerdeçal tozu, buğday unu ve limon suyunu karıştırarak yüzünüzde 15 dakika bekletmelisiniz. Ardından ılık su ile cildi yıkayarak temiz ve daha beyaz görünüm elde edebilirsiniz.