Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kordsa Global Kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Kordsa Global Kimin? Kordsa Global, dünyanın önde gelen bir endüstriyel tekstil şirketidir. Şirket, otomotiv, havacılık, savunma ve inşaat gibi sektörlerde faaliyet göstermektedir. Kordsa Global, yüksek performanslı kompozit malzemelerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Şirketin inovatif ürünleri, müşterilerine rekabetçi bir avantaj sağlamaktadır. Kordsa Global, sürdürülebilirlik ilkesine bağlı olarak faaliyetlerini yürütmekte ve çevreye duyarlı üretim süreçleri kullanmaktadır. Şirket, uluslararası pazarda güçlü bir konuma sahip olup, dünya çapında birçok ülkede tesislere sahiptir. Kordsa Global, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli ürünler sunmaktadır. Şirket, teknolojik yeniliklerle sektördeki liderliğini sürdürmeyi hedeflemektedir.
İçindekiler

Kordsa Global Kimin?

Kordsa Global, Sabancı Holding’in iştiraki olan bir Türk şirketidir. Kordsa Global, kompozit teknolojileri ve endüstriyel iplik üretimi konusunda dünya lideri olan bir şirkettir. Şirket, otomotiv, havacılık, inşaat, enerji ve savunma gibi birçok sektöre hizmet vermektedir.

Kordsa Global’in Faaliyet Alanları Nelerdir?

Kordsa Global, kompozit teknolojileri ve endüstriyel iplik üretimi konusunda faaliyet göstermektedir. Şirket, otomotiv sektöründe kullanılan lastik takviye malzemeleri, havacılık sektöründe kullanılan kompozit malzemeler, inşaat sektöründe kullanılan güçlendirme malzemeleri ve enerji sektöründe kullanılan kablolama sistemleri gibi çeşitli ürünler üretmektedir.

Kordsa Global’in Hisseleri Hangi Borsada İşlem Görüyor?

Kordsa Global’in hisseleri, Borsa Istanbul’da (BIST) işlem görmektedir. Şirketin hisse kodu “KORDS” olarak belirlenmiştir. Yatırımcılar, Borsa Istanbul üzerinden Kordsa Global’in hisselerine yatırım yapabilirler.

Kordsa Global Hangi Ülkelerde Faaliyet Göstermektedir?

Kordsa Global, Türkiye merkezli bir şirket olmasına rağmen dünya genelinde birçok ülkede faaliyet göstermektedir. Şirketin üretim tesisleri Türkiye, ABD, Brezilya, Tayland, Endonezya ve Mısır gibi ülkelerde bulunmaktadır. Ayrıca, Kordsa Global’in satış ve pazarlama ofisleri de birçok farklı ülkede bulunmaktadır.

Kordsa Global’in Kuruluş Tarihi Nedir?

Kordsa Global, 1973 yılında kurulmuştur. Şirket, başlangıçta sadece iplik üretimi yapmaktayken, zamanla kompozit teknolojilerine odaklanarak büyümüştür. Bugün, Kordsa Global dünya genelinde tanınan bir marka haline gelmiştir.

Kordsa Global Hangi Sektörlere Hizmet Veriyor?

Kordsa Global, otomotiv, havacılık, inşaat, enerji, savunma ve daha birçok sektöre hizmet vermektedir. Şirketin ürettiği ürünler, bu sektörlerde kullanılan çeşitli malzemeleri takviye etmek veya güçlendirmek için kullanılmaktadır. Kordsa Global, müşterilerine yenilikçi ve yüksek kaliteli çözümler sunarak sektörde öncü konumunu korumaktadır.

Kordsa Global’in Araştırma ve Geliştirme Faaliyetleri Nelerdir?

Kordsa Global, sürekli olarak araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürütmektedir. Şirket, kompozit teknolojileri alanında yenilikçi ürünler ve çözümler geliştirmek için yatırımlar yapmaktadır. Ayrıca, Kordsa Global’in Ar-Ge merkezleri ve laboratuvarları bulunmaktadır. Bu merkezlerde, malzeme analizi, ürün geliştirme ve test süreçleri gibi çalışmalar yürütülmektedir.

Kordsa Global’in Üretim Kapasitesi Nedir?

Kordsa Global, yıllık yaklaşık 46.000 ton endüstriyel iplik üretme kapasitesine sahiptir. Ayrıca, şirketin kompozit üretim tesislerinde de yıllık milyonlarca metrekare kompozit malzeme üretimi yapılmaktadır. Kordsa Global’in yüksek üretim kapasitesi, müşterilerine hızlı ve güvenilir hizmet sunmasını sağlamaktadır.

Kordsa Global’in Kalite Politikası Nedir?

Kordsa Global, kaliteye büyük önem veren bir şirkettir. Şirketin kalite politikası, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak, sürekli iyileştirme yapmak, çevreye duyarlılık göstermek ve çalışanların katılımını teşvik etmektir. Kordsa Global, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ne uygun olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kordsa Global’in Çalışan Sayısı Kaçtır?

Kordsa Global, dünya genelinde yaklaşık 4.500 kişiye istihdam sağlamaktadır. Şirket, çalışanlarına eşit fırsatlar sunan ve çeşitlilik ve kapsayıcılığı teşvik eden bir çalışma ortamı sunmaktadır. Kordsa Global’in başarısının arkasında, çalışanlarının yetenekleri ve motivasyonu yatmaktadır.

Kordsa Global’in Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Nelerdir?

Kordsa Global, sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda toplumda da olumlu bir etki yaratmayı hedefleyen bir şirkettir. Şirket, eğitim, çevre koruma, sosyal yardım ve gönüllülük gibi alanlarda birçok kurumsal sosyal sorumluluk projesi yürütmektedir. Kordsa Global, toplumun sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmayı önemsemektedir.

Kordsa Global’in İletişim Bilgileri Nelerdir?

Kordsa Global’in merkezi İstanbul, Türkiye’de bulunmaktadır. Şirketin iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir:
Adres: Kordsa Global, Sabancı Center 4. Levent, İstanbul, Türkiye
Telefon: +90 212 375 46 00
E-posta: info@kordsa.com
Web Sitesi: www.kordsa.com

Kordsa Global’in Gelecek Hedefleri Nelerdir?

Kordsa Global, sürekli olarak büyümeyi ve gelişmeyi hedeflemektedir. Şirket, kompozit teknolojileri alanında liderliğini sürdürmeyi ve yenilikçi çözümler sunmaya devam etmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, Kordsa Global, sürdürülebilirlik ve çevre koruma konularında da daha fazla çalışma yapmayı ve topluma daha fazla katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Kordsa Global’in Son Finansal Durumu Nasıldır?

Kordsa Global, her yıl finansal performansını kamuoyu ile paylaşmaktadır. Şirketin son finansal durumu hakkında en güncel bilgilere Kordsa Global’in resmi web sitesinden veya Borsa Istanbul’un internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Kordsa Global’in mali tabloları ve raporları, şirketin finansal sağlığı hakkında detaylı bilgi sunmaktadır.

Kordsa Global’in İnovasyon Çalışmaları Nelerdir?

Kordsa Global, inovasyona büyük önem veren bir şirkettir. Şirket, sürekli olarak yeni ürünler ve çözümler geliştirmek için araştırma ve geliştirme faaliyetlerine yatırım yapmaktadır. Kordsa Global’in inovasyon çalışmaları, müşterilerine daha yüksek performanslı ve sürdürülebilir çözümler sunmasını sağlamaktadır.

Kordsa Global’in Kalite Belgeleri Nelerdir?

Kordsa Global, kalite standartlarına uygun olarak faaliyet gösteren bir şirkettir. Şirket, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi gibi uluslararası kalite belgelerine sahiptir. Bu belgeler, Kordsa Global’in kaliteye verdiği önemi ve süreçlerini nasıl yönettiğini göstermektedir.

Kordsa Global’in Üretim Süreçleri Nasıldır?

Kordsa Global, yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretim yapmaktadır. Şirket, endüstriyel iplik üretimi ve kompozit üretimi gibi süreçleri titizlikle yönetmektedir. Üretim süreçleri, hammaddenin temininden başlayarak ürünün teslimatına kadar olan aşamaları içermektedir. Kordsa Global, sürekli iyileştirme ve kalite kontrol önlemleriyle üretim süreçlerini optimize etmektedir.

Kordsa Global’in İş Ortakları Kimlerdir?

Kordsa Global, birçok farklı iş ortağıyla çalışmaktadır. Şirket, otomotiv, havacılık ve inşaat sektörlerindeki müşterilerine yan sanayi hizmetleri sunmaktadır. Kordsa Global’in iş ortakları arasında otomotiv üreticileri, havacılık şirketleri, inşaat firmaları, enerji şirketleri ve savunma sanayii kuruluşları bulunmaktadır.

Kordsa Global’in Sürdürülebilirlik Çalışmaları Nelerdir?

Kordsa Global, sürdürülebilirlik konusunda önemli çalışmalar yürütmektedir. Şirket, enerji ve su tüketimini azaltmak, atıkları yönetmek ve çevre dostu üretim süreçleri kullanmak gibi çeşitli önlemler almaktadır. Kordsa Global, ayrıca toplumun sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmak için sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir.

Kordsa Global’in Ürünleri Nelerdir?

Kordsa Global, çeşitli sektörlerde kullanılan farklı ürünler üretmektedir. Şirketin ürünleri arasında lastik takviye malzemeleri, kompozit malzemeler, güçlendirme malzemeleri ve kablolama sistemleri bulunmaktadır. Kordsa Global’in ürünleri, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmakta ve yüksek performans sağlamaktadır.

Kordsa Global’in İplik Üretimi Nasıldır?

Kordsa Global, endüstriyel iplik üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Şirket, yüksek mukavemetli iplikler üretmek için özel bir teknoloji kullanmaktadır. Kordsa Global’in iplik üretim süreci, ham ipliğin işlenmesi, takviye malzemesinin eklenmesi ve ipliklerin çeşitli aşamalardan geçmesini içermektedir. Sonuç olarak, Kordsa Global’in ürettiği iplikler, dayanıklı ve yüksek performanslıdır.

Kordsa Global’in İş İlanları Nereden Bulunabilir?

Kordsa Global, iş ilanlarını çeşitli platformlarda yayınlamaktadır. Şirketin resmi web sitesi, iş ilanlarına başvurmak için en güvenilir kaynaktır. Ayrıca, Kordsa Global’in kariyer sayfasında da güncel iş ilanları ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgiler bulunmaktadır. İlgilenen adaylar, Kordsa Global’in iş ilanlarına başvurarak şirketin büyüyen ve dinamik bir ortamında çalışma fırsatı elde edebilirler.

Kordsa Global’in Müşteri Hizmetleri Nasıl İletişime Geçilebilir?

Kordsa Global’in müşteri hizmetleri ekibi, müşterilerin sorularını yanıtlamak ve destek sağlamak için hizmet vermektedir. Şirketin müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Telefon: +90 212 375 46 00
E-posta: info@kordsa.com
Müşteri hizmetleri ekibi, müşterilerin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermektedir.

Kordsa Global Kimin?

Kordsa Global Kimin? Türkiye merkezli bir uluslararası endüstriyel holding şirketidir.
Kordsa, kompozit teknolojileri alanında dünya lideri bir şirkettir.
Şirket, otomotiv, inşaat, havacılık gibi sektörlere hizmet vermektedir.
Kordsa, uluslararası pazarlarda faaliyet gösteren bir şirkettir.
Şirket, çevre dostu ürünler ve süreçler geliştirmektedir.

Kordsa Global Kimin? Türkiye merkezli bir uluslararası endüstriyel holding şirketidir.
Kordsa, kompozit teknolojileri alanında dünya lideri bir şirkettir.
Şirket, otomotiv, inşaat, havacılık gibi sektörlere hizmet vermektedir.
Kordsa, uluslararası pazarlarda faaliyet gösteren bir şirkettir.
Şirket, çevre dostu ürünler ve süreçler geliştirmektedir.

Geri