- Konu Yazar
Köpek Pansiyonu nasıl açılır?
Kedi köpek oteli açmak için sertifika almak konusunda size belli başlı eğitimler verilerek, aldığınız eğitimden sonra belirli sınavlara girersiniz. Daha sonrasında bu sınavda başarılı olan kişilere diploma ve yetki edinildiğine dair kedi köpek oteli açmak için otel açmak için sertifika verilir. Otel İçin Uygun Bir Yer!Pet Otelcilik nedir?
Pet Otelcilik nedir?Evcil hayvanlarınızı bırakıp, konaklama, günlük bakım, kuaför ve banyo dahil hepsini bir arada bulabileceğiniz Pet Oteli hizmeti. Evcil hayvan sahiplerinin sıkıntılı durumlarda kurtarıcısı olan bu pet otelleri, dostlarının bakımlarının tam olarak yapıldığından dolayı gözleri arkada kalmaz.
Pet Kuaför sertifikası nasıl alınır?
Pet Kuaför sertifikası nasıl alınır?Pet kuaförü sertifikası almak için çeşitli kurslar bulunmaktadır. Bu kurslara başvurarak Pet kuaförü sertifikası almak mümkündür. Pet kuaförü kursu ise ülkemizde ücretli ve ücretsiz bunun yanında çevrimiçi veya yüz yüze şeklinde eğitimler ile pet kuaförü kursuna gidilerek Pet kuaförü sertifikası alınabilir.
Hayvan Bakıcısı belgesi nasıl alınır?
Kurs programına katılım şartları şu şekildedir; En az okur yazar olmak, mesleği yapacak bedensel ve zihinsel yeterliliğe sahip olmak….Pet Hayvanları Eğitimi Katılma Şartları- Nüfus cüzdanı fotokopisi.
- Öğrenim durumunu gösterir belge (diploma, öğrenci belgesi vs.)
- Vesikalık Fotoğraf 4 adet.
Ev ve Süs hayvanları Eğitim Sertifikası 2021 ne zaman?
Ev ve Süs hayvanları Eğitim Sertifikası 2021 ne zaman?6 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olan eğitim programında katılımcılara kedi, köpek, akvaryum ve diğer pek çok türde hayvanların, bakımı ve barındırılmaları, hayvan davranışı, ev ve süs hayvanlarının korunmasına ilişkin Avrupa Sözleşmesi (CİTES), 5199 sayılı kanun ve uygulama yönetmeliğine dair bilgiler aktarılacak.
Pet Shop açma belgesi nereden alınır?
Pet Shop açma belgesi nereden alınır?Petshop Açmak İçin Gerekli Belgeler Yukarıda istenilen belgeler bulunduğunuz ilçe belediyesine göre farklılık gösterebilir. Bulunduğunuz ilçe belediyesinin ruhsat işleri müdürlüğüne giderek gerekli belgeleri temin edebilirsiniz.