- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Konya Ereğli okullar tatil mi?
İlçemizde yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile tüm eğitim kurumlarımızda 11.03.2022 Cuma günü, yüz yüze eğitime 1 (bir) gün ara verilmiş olup, uzaktan eğitim kararı alınmıştır.10 Şubat 2022 Konya okullar tatil mi?
Konya’nın 24 ilçesinde de kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle yüz yüze eğitime 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle ara verilerek, uzaktan eğitim kararı alındı.Hangi illerde okullar tatil edildi?
Türkiye’nin birçok şehrinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil ilan edildi. öğrenciler ve veliler yaşadıkları şehirde okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. Okulların tatil ilan edildiği iller Kırklareli, Bingöl, Denizli ve Çanakkale oldu.
21 pazartesi okullar tatil mi?
Bolu Valisi, ‘Olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Mart 2022 günü il genelinde: Resmi/özel;Okul öncesi,ilk ve orta okullarda, liselerde,Rehabilitasyon,Halk Eğt.Merkezl. de eğitim-öğretime 1 gün ara verilmesine, Engelli/hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına,Karar verilmiştir. ‘ açıklamasını yaptı.
Ereğli’de 4 Mart okullar tatil mi?
Halkapınar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile ilçemizde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle önleyici tedbir olarak, İlçemiz okullarında 04 Mart 2022 Cuma günü bir gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine; eğitimin uzaktan yürütülmesine karar verilmiştir” denildi.Konyada okullar tatil mi?
Konya’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle başta merkez ilçeler Meram, Selçuklu ve Karatay olmak üzere Ahırlı, Akşehir, Akören, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Hadim, Hüyük, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime yarın ara verildi …10 Subat 2022 okullar tatil mi?
Açıklamada, “Yoğun kar yağışı ye buzlanma sebebiyle ulaşımda yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklar nedeniyle ilimiz merkez ve merkeze bağlı okullarda 10 Şubat 2022 Perşembe günü yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır” denildi.
Okullar nerede tatil edildi?
11 ilde yüz yüze eğitime kar engeli! Son dakika haberine göre Balıkesir, Samsun, Isparta, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale, Giresun, Çorum, Bartın, Zonguldak ile Konya’nın 6 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.
Hangi şehirlerde okul tatil 10 Mart?
Öğrenciler ve veliler 10 Mart kar tatili açıklaması yapılan illeri araştırıyor. Aralarında Kocaeli, Kars, Bitlis, Sakarya, Bayburt ve İstanbul da yer aldığı birçok ilde okullar tatil oldu.14 Mart pazartesi okullar tatil olur mu?
Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.21 Mart 2022 pazartesi okullar tatil mi?
21 Mart Pazartesi günü istanbul’da okullar tatil mi?
Kar yağışının en çok etkili olduğu İstanbul’da da okulların pazartesi gününe kadar tatil olacağı; Kocaeli, Trabzon, Rize gibi illerde ise eğitim öğretime cuma günü ara verilmesi kararlaştırılmıştı.