AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Konya 9 Subat 2022 tatil mi?

Editör

Yeni Üye

Konya 9 Şubat 2022 tatil mi?​

Konya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 22 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda 9 Şubat Çarşamba (bugün) yüz yüze eğitime ara verildi.

9 Şubat Ankara’da okullar tatil mi?​

9 Şubat Ankara’da okullar tatil mi?
Valilikten açıklama… Soğuk hava şartlarının tüm ülke genelini etkisi altına almasıyla birlikte, illerimizden kar tatili haberi gelmeye başladı. Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara’da okulların çarşamba günü tatil edildiğini duyurdu.

2022 10 Şubat Konya Selçuklu okullar tatil mi?​

2022 10 Şubat Konya Selçuklu okullar tatil mi?
Konya’nın 24 ilçesinde de kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle yüz yüze eğitime 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle ara verilerek, uzaktan eğitim kararı alındı.

10 Şubat konyada okullar tatil mi?​

Konya’nın 24 ilçesinde de 10 Şubat Perşembe günü okullar tatil edildi, yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.

Karaman’da okullar yarın tatil mi?​

Karaman’da okullar yarın tatil mi?
KARAMAN’DA OKULLAR BUGÜN TATİL Karaman’da da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kent merkezi ve merkeze bağlı köy okullarında yüz yüze eğitime yarın da ara verildi. Eğitim, EBA üzerinden yapılacak.

9 Şubat hangi illerde okullar tatil?​

9 Şubat hangi illerde okullar tatil?
Çankırı Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre 9 Şubat Çarşamba günü beklenen yoğun kar ve fırtına nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Uşak’ta da okullar tatil edilirken, Çanakkale’nin 4 ilçesinde de taşımalı eğitim yapılmayacak. . Öte yandan bir tatil haberi de Kütahya’dan geldi.

10 Şubat’ta Konya’da okullar tatil mi?​

Selçuklu’da okullar tatil mi?​

Selçuklu’da okullar tatil mi?
Konya’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle başta merkez ilçeler Meram, Selçuklu ve Karatay olmak üzere Ahırlı, Akşehir, Akören, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Hadim, Hüyük, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime yarın ara verildi …

9 Şubat’ta okullar tatil mi?​

9 Şubat’ta okullar tatil mi?
Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada,” Kar yağışı nedeniyle köy yollarında oluşabilecek olumsuzluklar göz önüne alınarak 9 Şubat 2022 Çarşamba günü il genelinde taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir.

Konya'da 9 Şubat 2022 tarihinde (bugün) etkili olan kar yağışı sebebiyle 22 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime ara verildiği bilgisi paylaşılmış. Yani, Konya'da bugün okullar tatil edilmiş durumda.

Ankara'da ise 9 Şubat 2022 tarihinde okulların tatil edildiği bilgisi verilmiş. Soğuk hava şartlarının etkisini arttırmasıyla birlikte Ankara Valisi tarafından okulların Çarşamba günü tatil edildiği açıklanmış.

Öte yandan, 10 Şubat 2022 Perşembe günü Konya Selçuklu ilçesinde de kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verildiği belirtilmiş. Bu durumda, Konya Selçuklu ilçesinde 10 Şubat 2022 Perşembe günü okullar tatil edilmiş durumda.

Karaman'da da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kent merkezi ve merkeze bağlı köy okullarında yüz yüze eğitime yarın da ara verildiği ve eğitimin EBA üzerinden yapılacağı açıklanmış.

Çankırı, Uşak, Çanakkale, ve Kütahya gibi iller de 9 Şubat 2022 tarihinde okulların tatil edildiği bilgisi paylaşılmış.

Son olarak, Selçuklu ve diğer ilçelerde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yüz yüze eğitime 10 Şubat 2022 Perşembe günü ara verildiği açıklanmış.

Netice olarak, 9 Şubat ve 10 Şubat 2022 tarihlerinde Konya ve çevre illerde birçok ilçede okulların tatil edildiği ve uzaktan eğitimin tercih edildiği görülmektedir.

Geri