AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Konusarak Ogren ucretsiz mi?

Editör

Yeni Üye

Konuşarak Öğren ücretsiz mi?​

Konuşarak Öğren bir “Cepte İngilizce” kursudur ve üstelik ücretsiz olup kolay ingilizce öğrenmek isteyenler için ideal bir sistemdir. Aynı zamanda Konuşarak Öğren uygulaması size özenle seçilmiş Amerikalı eğitmenler ile Skype’ın chat sistemi üzerinden bire bir kolay ingilizce ders paketleri seçeneklerini sunmaktadır.

Konuşarak Öğren ücreti ne kadar?​

bu programın kullanıcılarından biri benim. 9 ay+3 ay, günlük 20 dakika ingilizce konuşma programına kayıt oldum. bu program için 2700 tl verdim ama kesinlikle verdiğim paranın hakkını verdiklerini düşünüyorum.

Konuşarak Öğren güvenli mi?​

Konuşarak Öğren güvenli mi?
Konuşarak Öğren Eğitim Sistemi Değil Konuşarak Öğren çok kötü bir eğitim platformu. Bunu satın alır almaz gösteriyorlar. İlgilenme yok. Karşınızda bir sorumlu kişi yok.

Evde tek başına İngilizce öğrenilir mi?​

Evde tek başına İngilizce öğrenilir mi?
İngilizceyi evden çalışarak öğrenebilirsin. İnternetteki imkanları doğru şekilde kullanarak evde ingilizce pratik yapabilirsin. Evde ingilizce öğrenmek çok fazla pratik yapmanla kolay olmaktadır. Gramer bilgilerini geliştirebilirsin.

Lingusta ücreti ne kadar?​

ilk üye olduğunuzdan 72 saatlik zaman dilimine kadar da indirim ile 399 tl ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

Lingusta eğitim seti ne kadar?​

SATICI : Lingusta Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti….- Bonus 4: Lingusta İleri İngilizce Programı, 99 Ana Ders, 99 Okuma Dersi (594 TL değerinde)
Ürün Adı | Adet | | Satış Bedeli
Lingusta İngilizce Programı: | 1 x | 594 TL

Cambly aylık ücreti ne kadar?​

Cambly aylık ücreti ne kadar?
Yıllık olarak alırsanız aylık ödemesi 500 Türk Lirası. Yıllık olarak alırsanız aylık ödemesi 948 Türk Lirası. Yıllık olarak alırsanız aylık ödemesi 1.370 Türk Lirası. Cambly dönemsel olarak indirim yapan bir uygulamadır.

Cambly ücreti ne kadar?​

Cambly ücreti ne kadar?
Konuşarak Öğren görüntülü mü?​
teknolojisinde bu kadar sorun varken, görüntülü değil sadece sesli konuşturuyorken ve fiyatı piyasadaki rakiplerinden kat kat daha pahalıyken kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir uygulama.
Konuşarak Öğren sahibi kim?​
itü kosgeb bünyesinde desteklenen konuşarak ingilizce öğrenme projesi. sürekli yazıp-çizip, gramer öğrenen ama tek kelime ingilizce konuşamayanlara ilaç gibi proje.

Konuşarak Öğren adlı uygulamanın ücretsiz olduğunu belirtmişsiniz ve kolay İngilizce öğrenmek isteyenler için ideal bir sistem olduğunu söylemişsiniz. Ayrıca uygulamanın size özenle seçilmiş Amerikalı eğitmenlerle Skype üzerinden bire bir ders paketleri sunarak daha etkili bir öğrenme deneyimi sunduğunu belirtmişsiniz. Öte yandan, uygulamanın ücretiyle ilgili soruya cevap olarak bir kullanıcının 2700 TL ödediğini ancak verilen paranın karşılığını aldığını düşündüğünü belirtmişsiniz.

Konuşarak Öğren'in güvenliğiyle ilgili olarak bir kullanıcının deneyimini paylaşmışsınız. Bu kullanıcıya göre uygulamanın kötü bir eğitim platformu olduğunu, satın alındıktan sonra ilgisizlik ve sorumlu bir kişinin olmaması gibi olumsuz deneyimler yaşandığını ifade etmişsiniz.

"Evde tek başına İngilizce öğrenilir mi?" sorusuna verdiğiniz yanıtta ise İngilizceyi evde çalışarak öğrenilebileceğini belirtmiş ve internet üzerindeki imkanların doğru şekilde kullanılmasıyla İngilizce pratiği yapmanın ve dil becerilerini geliştirmenin mümkün olduğunu vurgulamışsınız. Pratik yapmanın önemine değinmiş ve gramer bilgilerinin geliştirilebileceğini belirtmişsiniz.

Ayrıca, Lingusta adlı eğitim setinin fiyatı ve içeriği hakkında detayları da paylaşmışsınız. 72 saatlik indirimli dönemde 399 TL'ye sahip olunabilen bir eğitim seti olduğunu ve içeriğinde Lingusta İleri İngilizce Programı, 99 Ana Ders ve 99 Okuma Dersi gibi öğelerin bulunduğunu belirtmişsiniz.

Son olarak, Cambly adlı uygulamanın aylık ücreti ve yıllık ödeme seçenekleri hakkında bilgi vermişsiniz. Ayrıca uygulamanın dönemsel olarak indirimler yaptığını belirtmişsiniz. Konuşarak Öğren'in görüntülü olmadığını, sadece sesli konuşma imkanı sunduğunu ve fiyatının rakiplerine göre yüksek olduğunu belirtmişsiniz. Ayrıca Konuşarak Öğren'in İTÜ KOSGEB tarafından desteklenen bir proje olduğunu ve özellikle pratik yapmayı ön planda tutan bir öğrenme yaklaşımı sunduğunu belirtmişsiniz.

Geri